Ο καθρέφτης από Zara Home που θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου

Το key item που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με την αλλαγή της εποχής, είσαι έτοιμη να κάνεις και εσύ η ίδια μία αλλαγή στον χώρο σου. Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να περάσεις σε μία ανακαίνιση του σαλονιού σου ή δεν θέλεις αυτή την περίοδο να ξοδέψεις αρκετά χρήματα (γιατί τα μαζεύεις για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου), τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα key item που θα δώσει αέρα ανανέωσης στο καθιστικό σου. Αναρωτιέσαι ποιο θα είναι αυτό;

Κάνοντας μία έρευνα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Zara Home, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το αντικείμενο στο οποίο πρέπει να επενδύσεις είναι ένα καθρέφτης. Ειδικότερα, εκτός της πρακτικής του χρήσης, ολοκληρώνοντας τις τελευταίες πινελιές της εμφάνισής σου πριν φύγεις, ένας καθρέφτης στο σαλόνι έχει τη δυνάτοτητα να το κάνει να μοιάζει πιο μεγάλο, δίνοντας την αίσθηση του βάθους και της συνέχειας. Πιο αναλυτικά, αν μάλιστα βρίσκεται απέναντι από παράθυρο, τότε είναι σίγουρο πως ο χώρος σου θα μοιάζει αισθητά πιο μεγάλος, Παράλληλα, η αντανάκλαση του φωτός, θα μετατρέψει το καθιστικό σου στο πιο φωτεινό δωμάτιο του σπιτού σου.

Ωστόσο, ο καθρέφτης που διαλέξαμε, δεν αποτελεί τον οποιονδήποτε. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, το πλαίσιο από ξύλο και το οβάλ σχήμα με τις στρογγυλεμένες άνω άκρες είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό και να πρέπει πάση θυσία να προστεθεί στο καλάθι αγορών σου, καθώς θα χαρίσει vintage αισθητική και class στο αποτέλεσμα.

Δεν συμφωνείς;

Θα τον βρεις εδώ!

Διαβάστε Επίσης

Tags