Follow us

5+1 "έξυπνα δώρα" για τη φίλη σου που ειναι Κριός

Πλησιάζουν τα γενέθλια της κολλητής σου και έχεις αγχωθεί για το τί δώρο θα της κάνεις; Ε λοιπόν, πάρε βαθιές ανάσες και ηρέμισε διότι ήρθαμε για να σε βοηθήσουμε! Ξέρουμε το... τέλειο δώρο για τον Kριό!

MissBloom TEAM
τετετ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή πριν καταλήξουμε στα 5+1 έξυπνα δώρα που μπορείς να κάνεις στη φίλη σου.

Όντας το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, ο κριός θεωρείται ο ηγέτης του. Είναι άξιος εκπρόσωπος του στοιχείου της Φωτιάς και μαζί του ξεκινά η εαρινή ισημερία, φέρνοντας την πρώτη μέρα της Άνοιξης.

Είναι πρωτοπόρος και παρορμητικός κάτι που αυτόματα σχεδόν σε κάνει να τον σεβαστείς και να τον αγαπήσεις γι΄αυτό που είναι. Διαθέτει αστείρευτη ενέργεια την οποία και σου μεταβιβάζει σε κάθε ευκαιρία ενώ τον λατρεύεις για τη δοτικότητα και την ειλικρίνειά του. Όσο σκληρός και εάν γίνει το ξέρεις μέσα σου ότι στοχεύει ψηλά και θα κάνει τα πάντα για να το κατορθώσει. Μην ξεχάσεις ποτέ όμως πως ό,τι και να γίνει θα σταθεί δίπλα σου στις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής σου!

Τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε, τι λες, πάμε να δούμε μερικά δώρα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα ενός Kριού;

5+1 "έξυπνα δώρα" για τη φίλη σου που ειναι Κριός

Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, είναι στο... γυμναστήριο; Εάν αυτή είναι η κριός φίλη σου τότε σου έχουμε 2 προτάσεις ανάλογα με το... budget σου!

Πρώτη επιλογή = Smartwatch: Εδώ ψάχνεις κάτι εξίσου όμορφο, στιλάτο και ταυτόχρονα απολύτως λειτουργικό για τις προπονήσεις της. Τι άλλο από ένα κλασικής αισθητικής και κομψότητας αλλά υψηλής ποιότητας και "έξυπνων" λειτουργιών Smartwatch; Το Galaxy Watch 4 σε χρυσό χρώμα αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το λουράκι KFM θα γίνει το perfect Match για τον καρπό της. Έρχεται υποστηρίζοντας ήδη πολλαπλές λειτουργίες υγείας, όπως πληροφορίες ύπνου, γυναικείου κύκλου, μέτρηση λίπους σώματος, ηλεκτροκαρδιογράφημα κ.α. Αλλά δεν σου είπαμε το καλύτερο. "Φοράει" το Google Wear OS Powered by Samsung που θα της παρέχει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες Google!

τεετετε

Δεύτερη επιλογή = Στιλάτο παγούρι θερμός: Προπόνηση χωρίς...αναπλήρωση υγρών; Ε όχι βέβαια! Ψάχνεις κάτι που είναι ικανό να διατηρήσει ζεστό ή κρύο το ρόφημά της φίλης σου αλλά και κάτι όμορφο. Μια κριός είναι ξεχωριστή, γιατί να μην είναι και το παγούρι θερμός της;

τρετε

Για στιλάτο σπίτι

Προσοχή. Λόγω του αυθόρμητου χαρακτήρα του κριού, πρέπει να είσαι λίγο πιο... προσεκτική. Προσπάθησε να... "παίξεις" σε μίνιμαλ σχέδια και επιλογές. Κλασικά κομμάτια που θα είναι αφενός χρήσιμα και αφετέρου στιλάτα στο χώρο της φίλης σου. Το μαύρο Sentio τραπεζάκι δυο επιπέδων βρίσκεται σε αυτήν την κατεύθυνση.

ετετετε

Για μια κριό το να διατηρεί το σπίτι της σε... τάξη είναι λίγο δύσκολο αφού έρχεται σε αντίθεση με τον αυθόρμητο και παρορμητικό της χαρακτήρα. Το να βρίσκει τα πράγματά της τη στιγμή που τα θέλει είναι κάτι που δεν... αλλάζει με τίποτα! Βοήθησέ την λοιπόν στο "δύσκολο" έργο της. Ένα Sentio καλάθι είναι ιδανικό για να αποθηκεύει ό,τι θέλει αλλά και για δώσει μια όμορφη πινελιά στη διακόσμησή της.

εε;ε;

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά (μια κριός δίνει το 100% των δυνατοτήτων της κάθε ημέρα) χρειάζεται ξεκούραση. Τι καλύτερο από το να γυρίσει σπίτι, να καθίσει στον άνετο καναπέ της και να χαλαρώσει με όμορφες μυρωδιές. Το Sentio Aroma Diffuser θα γίνει ο... καλύτερος φίλος της. Είναι ιδανικό για αρωματοθεραπεία ενώ φυσικά διαθέτει και εκπληκτικό design. Μην αγχώνεσαι! Είναι αθόρυβο, ελαφρύ, δεν καταναλώνει ρεύμα ενώ δεν θερμαίνει το χώρο!

ρεςρςρς

Αυθόρμητη και αισιόδοξη, μια κριός αγαπά να ταξιδεύει. Ε λοιπόν τι πιο ιδανικό από μια στιλάτη βαλίτσα για δώρο γενεθλίων; Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε σχέδια και μεγέθη. Προτίμησε και εδώ τη στιλάτη εκδοχή μιας άνετης και ευέλικτης βαλίτσας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ