Follow us

Lockdown | Τι συμβαίνει στη Σαγκάη και τρομοκρατούν τους κατοίκους;

Σαγκάη: Άνθρωποι που φωνάζουν, κατοικίδια που θανατώνονται και παιδιά που χωρίζονται από τους γονείς τους σε ένα ασφυκτικό lockdown! Γιατί συμβαίνει αυτό;

MissBloom TEAM
Σανγκάη Reuters

Oι λυπηρές εικόνες από το lockdown που εφαρμόζεται στη Σαγκάη εξακολουθούν να έρχονται στη δημοσιότητα. Σε μια από τις μονάδες καραντίνας στον οικονομικό κόμβο της Κίνας, οι κάτοικοι που έχουν βρεθεί θετικοί στην Covid-19 βρίσκονται ξαπλωμένοι σε γκρίζα πτυσσόμενα κρεβάτια εκστρατείας που απέχουν μεταξύ τους λιγότερο από ένα μέτρο, με τις βαλίτσες τους και άλλα προσωπικά αντικείμενα απλωμένα δίπλα τους.

Σε βίντεο, που δόθηκε στο Reuters σήμερα από άνθρωπο που διαμένει στις εγκαταστάσεις αυτές, φαίνονται πάνω από 100 άνθρωποι να είναι στριμωγμένοι στο πάτωμα ενός κτιρίου γραφείων, ένα από τα δεκάδες μέρη που η πόλη έχει μετατρέψει σε κέντρα καραντίνας σε μια μάχη να ανακόψει την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον.

"Το κέντρο αυτό έχει τόσο συνωστισμό, οι άνθρωποι απέχουν μεταξύ τους λιγότερο από ένα μέτρο", δήλωσε η γυναίκα, που είναι άνω των 60 ετών και που τράβηξε το βίντεο που έδωσε στο Reuters.

Η γυναίκα, που αρνήθηκε να κατονομαστεί, δήλωσε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 200 άνθρωποι στη μονάδα αυτή, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών, που μοιράζονται τέσσερις τουαλέτες. Δεν υπάρχουν ντουζιέρες και για πρωινό τους δίνουν σκέτο ψωμί, δήλωσε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ