Follow us

Nail seminars | Πώς θα γίνεις τεχνίτρια περιποίησης άκρων σε λίγες εβδομάδες

Τα σεμινάρια που σε προετοιμάζουν σε 8 εβδομάδες.

MissBloom TEAM
ξγηξξγξ

Σε έναν κόσμο γρήγορων εξελίξεων και συνεχών αλλαγών, οι άμεσες λύσεις και η προσαρμοστικότητα είναι τα δύο στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις και να εξελιχθείς. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στον τομέα της εργασίας, ισχύει πάντα το παλιό καλό ρητό "Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο”. Γιατί στο τέλος, δεν έχει και τόση σημασία ποιον δρόμο ακολούθησες, αλλά αν έφτασες στον στόχο. Κι ο στόχος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η άμεση αποκατάσταση στην αγορά εργασίας.

Ένα από τα επαγγέλματα που εξακολουθούν να έχουν υψηλή ζήτηση είναι η περιποίηση των άκρων. Κάθε γυναίκα εντάσσει στο πρόγραμμά της, το καθιερωμένο ραντεβού στο ινστιτούτο ομορφιάς για να φτιάξει τα νύχια της. Εξ’ού λοιπόν, και η τεράστια επέκταση του κλάδου, με τα κέντρα περιποίησης άκρων να ανταγωνίζονται πλέον, σε αριθμό, τα καταστήματα εστίασης. Η ζήτηση για τεχνίτριες νυχιών είναι πια τεράστια και τα κέντρα ομορφιάς αναζητούν συνέχεια άτομα, καταρτισμένα και με τις απαραίτητες γνώσεις, για να καλύψουν τις πολυάριθμες θέσεις που ανοίγουν. Πολλές φορές μάλιστα, αρκεί απλά ένα πτυχίο από μια top σχολή ονυχοπλαστικής και βασικές γνώσεις στην περιποίηση άκρων, για να θεωρηθείς κατάλληλος υποψήφιος για τη δουλειά.

Nail seminars | Πώς θα γίνεις τεχνίτρια περιποίησης άκρων σε λίγες εβδομάδες

Από την άλλη, επίσης τεράστια, είναι και η ανάγκη για εργασία. Ας μην κρυβόμαστε, ο χρόνος είναι χρήμα, κι ενώ πολλοί τον επενδύουν σε πολύμηνα σεμινάρια που διαρκούν μέχρι και 8 μήνες, εσύ πρέπει να σκεφτείς έξυπνα και να επιλέξεις το πιο ταχύρρυθμο πρόγραμμα που θα σε συνδέσει γρήγορα με την αγορά εργασίας.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, αναζητήσαμε ένα πρόγραμμα που θα δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν γρήγορα τις βασικές, αλλά απαραίτητες γνώσεις, ώστε να είναι έτοιμοι για να καλύψουν τις θέσεις εργασίας που συνεχώς ανοίγουν και βρήκαμε το "Ready to work”. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δημιούργησε πρόσφατα μία από τις κορυφαίες σχολές ονυχοπλαστικής, η Beauty-full Academy, η οποία έχει παρουσία πάνω από 15 χρόνια στον χώρο και οι απόφοιτοί της που έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα ξεπερνούν τις 20.000.

Τι είναι το Ready to work;

Πρόκειται για ένα νέο ταχύρρυθμο σεμινάριο, που έχει κόστος μικρότερο από τα ετήσια σεμινάρια ονυχοπλαστικής, το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο της ομορφιάς, και συγκεκριμένα της ονυχοπλαστικής, πολύ γρήγορα! Μέσα σε 8 εβδομάδες, σε εκπαιδεύει με τεχνικές που μαθαίνονται στην πράξη, σε έναν χώρο σχεδιασμένο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες, δικές σου, ανάγκες. Το "Ready to work” δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την τεράστια ζήτηση για τεχνίτριες νυχιών σε καταστήματα και ινστιτούτα ομορφιάς, η οποία τελευταία, έχει προκύψει. Σκέψου το, σαν ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών, γεμάτο με τα απαραίτητα σύνεργα που θα σε κάνει ικανή να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε κρίση!

gjghjg

Περισσότερες πληροφορίες για το Ready to work

Τι γνώσεις θα αποκτήσεις από το συγκεκριμένο σεμινάριο:

mmbmb

Επιπλέον, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αποκτήσεις δωρεάν 3 μαγνητοσκοπημένα βίντεο με level up τεχνικές για να εξελίξεις τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις που θα έχεις λάβει.

Δες εδώ, τι περιλαμβάνει το σεμινάριο Ready to work.

Ποια είναι η Beauty-full Academy;

jjggjg

Περισσότερες πληροφορίες για το Ready to work

Η Beauty-full Academy είναι μία από τις κορυφαίες σχολές ονυχοπλαστικής, από την οποία οι απόφοιτοί της βγαίνουν στην αγορά εργασίας με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, και με ένα "χαρτί” που μετράει. Με εξειδίκευση στην τέχνη των νυχιών και εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις δύσκολες απαιτήσεις των καιρών, η Beauty-full προσφέρει μια ποικιλία σεμιναρίων από τα οποία εσύ μπορείς να επιλέξεις αυτό, ή και αυτά, που σου ταιριάζουν καλύτερα. Επίσης, η Beauty-full Academy δεν ενδιαφέρεται μόνο για την εκπαίδευση σου, αλλά πολύ περισσότερο για την αποκατάσταση σου. Για το λόγο αυτό, και μέσα από τη μεγάλη αναγνωρισιμότητά της, συνδέεται έμπρακτα με την αγορά εργασίας και με επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μπορούν να γίνουν οι μελλοντικοί σου εργοδότες.

,nn,n,,

Μέσα στη σχολή, θα χτίσεις ισχυρούς δεσμούς με τους "master” του είδους ενώ παράλληλα, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να αναπτύξεις το ταλέντο σου. Εκτός από το νέο ταχύρρυθμο σεμινάριο "Ready to work” που είναι μοναδικό στο είδος του, στη Beauty-full Academy θα βρεις κι άλλα ενδιαφέροντα προγράμματα. Γιατί, οι καλλιτέχνες δεν περιορίζονται μόνο σε μία μορφή τέχνης. Η Beauty-full Academy προσφέρει σεμινάρια μακιγιάζ, βλεφαρίδων, αποτρίχωσης, ημιμόνιμου μακιγιάζ, piercing, brow lamination, μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και… tattoo!

Δες εδώ, όλα τα σεμινάρια εκπαίδευσης και τα online courses!

Τι έχει η Beauty-full Academy που δε θα βρω σε καμία άλλη σχολή ονυχοπλαστικής;

Αρχικά, όραμα! Και μια φιλοσοφία, η οποία δεν της επιτρέπει να αφήσει τους μαθητές της με μισές γνώσεις. Το όνομα της συνδέεται με τους αποφοίτους της και βγάζει μόνο τους καλύτερους!

Το εξειδικευμένο προσωπικό. Και αυτός είναι ένας ισχυρισμός, τον οποίο κάθε σχολή θα μπορούσε να σου παρουσιάσει για να σε πείσει να γραφτείς σε αυτή. Μόνο που στην Beauty-full Academy δεν μιλάνε με λόγια, αλλά με πράξεις. Οι καθηγητές που θα γνωρίσεις εκεί θα είναι πάντα στο πλευρό σου, πάντα διαθέσιμοι να λύσουν κάθε σου απορία και να βάλουν γερές βάσεις στην καριέρα που ετοιμάζεσαι να χτίσεις. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι εξαιρετικές κριτικές όσων έχουν ήδη αποφοιτήσει.

"Περασα πολυ όμορφα, άψογο περιβάλλον! Έμαθα τόσα πολλά, μα τόσα, καλύτερα δεν έχει!!!! Eίμαι πολύ ικανοποιημένη και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη δασκάλα μου Χριστίνα Οικονόμου που με τη υπομονή της και την γνώση της μας έμαθε τόσα πολλά ❤️” Γιώτα Μ.

Τα ευέλικτα ωράρια. Η Beauty-full Academy δεν είναι αποκομμένη από την πραγματικότητα. Ξέρει πολύ καλά, πως μπορεί ήδη να εργάζεσαι ή να χρειάζεται να αλλάξεις τα ωράριά σου, γι’ αυτό και σε περίπτωση που χάσεις κάποιο μάθημα, σου δίνει την επιλογή να το παρακολουθήσεις μπαίνοντας σε άλλο τμήμα.

mbmbmb

Όλα τα προγράμματα της Beauty-full Academy θα τα βρεις εδώ

Το υπέροχο περιβάλλον. Οι καλλιτέχνες χρειάζονται τον χώρο τους για να δημιουργήσουν και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Beauty-full Academy θα βρεις την απαραίτητη έμπνευση για να εκφραστείς. Είναι το μεγάλο της ατού, καθώς δούλεψε με πολύ μεράκι και διάθεση να φτιάξει κάτι όμορφο και σύγχρονο για τους σπουδαστές της, με σύνεργα και εγκαταστάσεις που θα χρειαστούν στην εκπαίδευσή σου.

Οι συνεχείς ενάρξεις τμημάτων. Στην Beauty-full Academy καταλαβαίνουν ότι το πάθος σου δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό και σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεκινήσεις τώρα, με όποιο πρόγραμμα σε εξυπηρετεί.

Τα online σεμινάρια. Μια δυνατότητα εκπαίδευσης για όσους εργάζονται καθημερινά και δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου να παρακολουθήσουν δια ζώσης τα μαθήματα της σχολής και για όσους ζουν εκτός Αττικής, αλλά αποφάσισαν να φοιτήσουν στην καλύτερη σχολή ονυχοπλαστικής. Στη Beauty-full Academy δίνονται λύσεις σε όλα τα προβλήματα και θα ξέρεις ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή.

Όλα τα προγράμματα της Beauty-full Academy θα τα βρεις εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ