Follow us

Bright Habits | Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να κοιμηθούμε -επιτέλους- καλά

Πώς θα καταπολεμήσεις αποτελεσματικά και εύκολα την αϋπνία.

MissBloom TEAM
Sleep iStock

Δυσκολεύεσαι τον τελευταίο καιρό να κοιμηθείς και κάθε φορά που προσπαθείς να χαλαρώσεις, οι εκκρεμότητες της επόμενης ημέρας νιώθεις πως στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη, δημιουργώντας ένα τεράστιο βουνό απέναντί σου; Κοιτάς το ρολόι τακτικά και μετράς τις ώρες που δεν έχεις κοιμηθεί; Όλη αυτή η διαδικασία όχι μόνο σε φθείρει, αλλά επίσης η συνεχής αϋπνία βάζει την ενέργειά σου στο στόχαστρο, μην μπορώντας να καλύψεις τις ανάγκες της απαιτητικής καθημερινότητας. Μήπως πρέπει να κάνεις μία άμεση αλλαγή στη ζωή σου;

Η νέα καμπάνια της εταιρείας συμπληρωμάτων NEUBRIA με πρόσωπο τη Δώρα Κατσικογιάννη, εισάγει στη ζωή σου τις νέες συνήθειες που πρέπει οπωσδήποτε να εντάξεις στην καθημερινότητά σου ώστε να ζεις μία ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Αυτή τη φορά, η καινοτόμος εταιρεία δίνει το τέλος στην αϋπνία με το πρωτοποριακό προϊόν Neubria Sleep.

Neubria Sleep για όνειρα γλυκά

Το ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA Sleep είναι ενισχυμένο με φυσικά βότανα που συμβάλλουν στον ύπνο, για τα άτομα που επιθυμούν εκείνη η ώρα να μη διακόπτεται από τίποτα. Πιο αναλυτικά, αυτό το συμπλήρωμα διατροφής βοηθά στη χαλάρωση και στη βελτίωση του ύπνου, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να λαμβάνει την ξεκούραση που χρειάζεται και να έχεις την επόμενη ημέρα επαρκή ενέργεια αλλά και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Bright Habits | Υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να κοιμηθούμε -επιτέλους- καλά

Η δύναμη των βοτάνων

Χρησιμοποιώντας δραστικά συστατικά και ισχυρές φόρμουλες που προέρχονται από τη φύση, η Neubria έχει καταφέρει να προσφέρει όσο πιο φυσικά γίνεται όλα τα οφέλη που χρειάζεται ο οργανισμός μας εύκολα και γρήγορα. Σε ό,τι αφορά την αϋπνία και το συμπλήρωμα διατροφής Neubria Sleep, το μυστικό βρίσκεται στο θαυματουργό μείγμα βοτάνων "Bliss”, που προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, καταλήγοντας σε έναν ύπνο χωρίς έγνοιες και διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, το μείγμα αυτό αποτελείται από Μελισσόχορτο, Σαφράν, Λυκίσκο και Χαμομήλι που βοηθούν στη μείωση του στρες, παρέχοντας μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης λίγο πριν από τον ύπνο. Ωστόσο, πέρα από τα δραστικά συστατικά, ο συνδυασμός με το Μαγνήσιο που περιλαμβάνεται στο συμπλήρωμα, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, χαρίζοντας την αίσθηση ανανέωσης και ξεκούρασης. Ειδικότερα, το Μελισσόχορτο φημίζεται για τη χαλαρωτική του δράση κατά του στρες, με σύγχρονες έρευνες να επιβεβαιώνουν πως λειτουργεί ανακουφιστικά κατά της αϋπνίας. Παράλληλα, χαρίζει θετική διάθεση ενώ καταπολεμά και τη δυσπεψία, που συχνά μάς κρατά ξύπνιους. Στην ίδια λογική, ο λυκίσκος λειτουργεί ως φυσικό ηρεμιστικό, έχοντας καταπραϋντική επίδραση στο νευρικό σύστημα, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δράση άλλων βοτάνων. Από την άλλη, το χαμομήλι που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στα φυτικά φάρμακα για τον ύπνο, είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες, ενώ το σαφράν, το εκλεκτό βότανο, διατηρεί ηρεμιστικές ιδιότητες και συμβάλλει στην συναισθηματική ισορροπία, λειτουργώντας αποτελεσματικά σε συνδυασμό με άλλα βότανα.

Να σημειωθεί πως πέρα από το μείγμα Bliss, η φόρμουλα του Neubria Sleep περιέχει Μαγνήσιο, Βιταμίνη D, Φολικό οξύ και Τρυπτοφάνη που είναι πρόδρομος της σεροτονίνης

Το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει

Με 2 κάψουλες την ημέρα λίγο πριν από τον ύπνο, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν περισσότερο εμφανή μετά από 3 εβδομάδες χρήσης, το Neubria Sleep καταφέρνει αυτό που άλλα συμπληρώματα και προϊόντα αδυνατούν. Ο φυσικός ύπνος που προσφέρει, δεν προκαλεί την αίσθηση της ζαλάδας το επόμενο πρωί, σε αντίθεση με άλλα βοηθήματα ύπνου. Πιο αναλυτικά, αυτό που στην ουσία κάνει είναι να ενισχύσει στο σώμα μας τα επίπεδα των συστατικών που προκαλούν τον ύπνο, βοηθώντας το βιολογικό μας ρολόι να λειτουργήσει κανονικά.

Η επιτυχία των συμπληρωμάτων Neubria

Χωρίς αμφιβολία, η αποτελεσματικότητα των βοτάνων και των φυσικών εκχυλισμάτων που περιλαμβάνονται στα συμπληρώματα διατροφής Neubria αποτελούν και τον λόγο της επιτυχίας τους. Ωστόσο, το κλειδί βρίσκεται στο ότι όλα αυτά τα συστατικά, επιλέγονται σωστά και με τρόπο, ώστε να λειτουργούν μεταξύ τους συνδυαστικά, προσφέροντας ένα δυνατό αποτέλεσμα για την προστασία του σώματος και του μυαλού μας.

neubria

Αν θες να ανακαλύψεις όλη τη σειρά της Neubria, μπορείς να μεταβείς στην ιστοσελίδα www.neubria.gr, όσο και στα Facebook και Instagram accounts.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ