Follow us

Ανατροπή με την αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη | Δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια bullying και black out challenge

Ο θάνατος του 14χρονου Μάκη δεν προκύπτει με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να προήλθε λόγω σχολικού εκφοβισμού ή μέσω κάποιου διαδικτυακού παιχνιδιού "πρόκλησης".

MissBloom TEAM
μακης

Δεν είναι παιχνίδι "ανδρισμού". Δεν είναι σχολικός εκφοβισμός. Δεν είναι διαδικτυακό παιχνίδι. Μοιάζει να είναι ένα σύνολο συναισθημάτων που συσσωρεύτηκαν και κατέκλυσαν τον 14χρονο Μάκη, προκαλώντας του κάποια δυσδιάκριτα συμπτώματα μια "αδιόρατης" παιδικής κατάθλιψης, τα οποία φαίνεται να πυροδότησαν τάσεις μηδενισμού της ζωής, που πιθανότατα τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ο θάνατος του 14χρονου Μάκη, και η πιθανότητα της αυτοκτονίας λόγω σχολικού εκφοβισμού, δεν προκύπτει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας και των πρώτων αποτελεσμάτων της εξερεύνησης των ψηφιακών πειστηρίων του άτυχου παιδιού. Το ίδιο συμβαίνει και για την πιθανότητα θανάτου μέσω κάποιου διαδικτυακού παιχνιδιού "πρόκλησης". Αναφορικά με την πιθανότητα, ο Μάκης να ανέβαζε βίντεο από ριψοκίνδυνα παιχνίδια της "παρέας", αν πειραματιζόταν δηλαδή και αν έπαιζε τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια με φίλους και "κολλητούς" του, σε έναν κλειστό κύκλο, δεν προκύπτει μέχρι στιγμής από την προανάκριση, τις καταθέσεις και τα πρώτα αποτελέσματα εξερεύνησης των ψηφιακών πειστηρίων από στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ