Follow us

6 λόγοι που θα σε πείσουν να αλλάξεις το πλυντήριο πιάτων σου

Νέες τεχνολογίες και έξυπνες λειτουργίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή.

πλυντήριο πιάτων LG Courtesy of LG

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ενώ γυρνάς από τη δουλειά, να είχες ένα μαγικό ραβδάκι το οποίο θα σε βοηθούσε με τις δουλειές του σπιτιού και κυρίως με το πλύσιμο των πιάτων, αφού μάλιστα επέλεξες λάθος να αφήσεις τα χθεσινά και τα προχθεσινά πιάτα στον νεροχύτη. Και αν και έχεις πλυντήριο πιάτων, που υποτίθεται θα διευκόλυνε τη διαδικασία, σίγουρα το πλύσιμό τους δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο, όπως γίνεται με τα πλυντήρια πιάτων LG.

Τι σημαίνει αυτό;

Με τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα νέα πλυντήρια πιάτων LG, μοιάζουν να δουλεύουν για εσένα, πριν από εσένα. Οι λειτουργίες και τα προγράμματα που προσφέρουν, διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, με τις ημιεντιχοισμένες οικιακές συσκευές LG για το πλύσιμο των πιάτων να προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες.

6 λόγοι που θα σε πείσουν να αλλάξεις το πλυντήριο πιάτων σου

6 λόγοι που πρέπει να αποκτήσεις ένα πλυντήριο LG

Πέρα από το σύγχρονο και μίνιμαλ design τους, υπάρχουν 6 σημαντικοί λόγοι που οφείλουν να κοσμήσουν την κουζίνα σου.

Τεχνολογία QuadWash™

Χρησιμοποίησες πολλά σκεύη για το φαγητό που έφτιαξες και μάλιστα κάποια υπολείμματα έχουν μείνει στον πάτο της κατσαρόλας σου; Δεν χρειάζεται να αγχωθείς για το πώς θα βγουν οι λεκέδες, αφού χάρη στην τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζεται μέγιστος καθαρισμός και μάλιστα με ένα μόνο πέρασμα. Ειδικότερα, οι τέσσερις περιστρεφόμενοι βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και οι ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του σκεύους, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται υψηλή απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

LG

Τεχνολογία TrueSteam

Η καινοτομία των LG TrueSteam πλυντηρίων αξιοποιεί τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν και να απολυμάνουν τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό.

lg πλυντήριο

Τεχνολογία ThinQ

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε τον καθαρισμό του πλυντηρίου, που είναι πολύ σημαντικός. Γι’αυτό μέσω της τεχνολογίας ThinQ, που προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης, το ίδιο το πλυντήριο σε ειδοποιεί μετά τις 30 χρήσεις, για να βάλεις το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής, που σίγουρα θα αμελούσες. Παράλληλα, με την εφαρμογή1 για smartphone ThinQ™ της LG, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, όπως για κατσαρόλες, τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη και έχουν τη δυνατότητα παραμετροποιήσης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού. Παράλληλα, η λειτουργία Έξυπνη Διάγνωση (Smart Diagnosis) γίνεται ο καλύτερος φίλος σου, αφού θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά μέσω του ίδιου του κινητού σου.

lg

Κινητήρας Inverter Direct Drive

Βαρέθηκες να ακούς τον θόρυβο από το παλιό σου πλυντήριο; Μάθε, λοιπόν, πως ο κινητήρας Inverter Direct Drive της LG σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα να είναι αθόρυβος. Ο καινοτόμος Inverter Direct Drive της LG επιτυγχάνει υψηλή ενεργειακή απόδοση, ενώ με την δεκαετή εγγύησή2 του μπορείς να βασιστείς στο πλυντήριό σου για αρκετά χρόνια.

EasyRack™ Plus

Δεν χωράνε όλα σου τα σκεύη μετά από ένα τραπέζι; Οι εύκολα ρυθμιζόμενες σχάρες σού λύνουν τα χέρια, αφού ρυθμίζονται ανάλογα με τα πιάτα σου. Ειδικότερα, τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν και 3η σχάρα ρυθμιζόμενη κατά ύψος που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να πλύνεις στο χέρι.

lg

Ζώνη Διπλού Καθαρισμού

Τι συμβαίνει όταν έχεις κατσαρόλες και εύθραυστα σκεύη; Η απάντηση θα ήταν να βάλεις δύο πλυντήρια ή να πλύνεις τα πιο ευαίσθητα στο χέρι. Με τα πλυντήρια της LG υπάρχει κι άλλη επιλογή που σου δίνει τη δυνατότητα σε μία πλύση να βάλεις ταυτόχρονα και τα δύο είδη σκευών, καθαρίζοντας σε ένα απλό πρόγραμμα τα ευαίσθητα και στο δυνατό εκείνα που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια.

Εσύ ποιο LG πλυντήριο διάλεξες; Θα τα δεις εδώ.

[1] H εφαρμογή υπόκειται σε διακριτούς Όρους Χρήσης και Πολιτική Προστασίας Απορρήτου της LGE.

[2] 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.

#ADVERTORIAL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ