Follow us

Υπάρχει ένα πραγματικά must-have αξεσουάρ κι αυτό είναι τα ασύρματα ακουστικά μου

Πώς ήταν η ζωή μας πριν τα FreeBuds;

Huawei Courtesy of Huawei

Ραδιόφωνο, κασετόφωνο, cd player, ακόμα και φορητή τηλεόραση είναι λίγες μόνο από τις συσκευές που αντικαταστάθηκαν από τα smartphones σε πολύ λίγα χρόνια από τότε που έγιναν απαραίτητα. Αλλά όσο όλα αυτά πέρασαν πλέον μέσα απο κινητό μας, ένα θέμα φάνηκε να μας προβληματίζει όλους, ο ήχος.

Ο ήχος του κινητού δεν είναι ιδανικός για να ακούσεις μουσική, να μιλάς με κάποιον στη μέση της Κηφισίας ή να κάνεις call στο σπίτι ενώ ταυτόχρονα το παιδί σου ζητάει κάτι επίμονα.

Προσωπικά, σε μια προσπάθεια να λύσω αυτό το πρόβλημα, τα τελευταία χρόνια παλεύω διαρκώς με καλώδια. Είχα hands-free σε κάθε τσάντα για να μην τα χάνω και να είμαι σίγουρη ότι τα έχω μαζί μου, αλλά αυτό δεν έλυνε το διαρκή χαμό στην τσάντα μου και την καθημερινή απέλπιδα προσπάθεια να ξεμπερδέψω τα hands-free από στυλό, γυαλιά, καλλυντικά κ.ο.κ. Ούτε βέβαια την προσφιλή συνήθεια αυτών των ενσύρματων ακουστικών να χαλάνε (για κάποιο λόγο εμένα χαλάει πάντα το αριστερό).

Και μετά ήρθαν τα FreeBuds

Ασύρματα, stylish, με ε κ π λ η κ τ ι κ ό ήχο ή αλλιώς το πιο cool αξεσουάρ που διαθέτω αυτή τη στιγμή είναι τα HUAWEI FreeBuds Pro 2.

Υπάρχει ένα πραγματικά must-have αξεσουάρ κι αυτό είναι τα ασύρματα ακουστικά μου

7 λόγοι που τα FreeBuds Pro 2 άλλαξαν τη ζωή μου και θα αλλάξουν τη δική σου

Ο ήχος ανάλογα με το πού είσαι και τι ακούς

Αν είσαι κι εσύ τύπος που ακούει μουσική κάθε ελεύθερο λεπτό της ζωής σου, τότε θα εκτιμήσεις την ηχητική ακρίβεια των HUAWEI FreeBuds Pro 2.

Το FreeBuds Pro 2 έχει την ικανότητα να συντονίζει αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού σου πόρου αλλά και τη στάση του σώματός σου και το επίπεδο έντασης, παρέχοντας εξατομικευμένο ήχο σε πραγματικό χρόνο. Cool?

Μάλιστα χρησιμοποιώντας το πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res "Ultra-hearing Dual Driver" που συντονίζει δύο drivers, λειτουργούν με τέλεια συνοχή, για εξαιρετική απόδοση ήχου. Χρησιμοποιούν ακόμα ένα επίπεδο διάφραγμα UHF στο TWS, το οποίο συναντάμε συνήθως σε ακουστικά υψηλής τεχνολογίας, για να παράγουν φωτεινά και ακριβή πρίμα και τόνους, καθώς και το πρώτο στον κόσμο quad-magnet dynamic, για μεσαίες και χαμηλότερες συχνότητες, που παρέχει ακόμη πιο δυνατά μπάσα.

Huawei

"Λίγη ησυχία παρακαλώ, μιλάω"

Ήταν ένα από τα βασικά προβλήματα ήχου των κινητών, στο γραφείο, στο σπίτι και πολύ περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους. Για τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 η ακύρωση θορύβου φαίνεται πανεύκολο. Προσωπικά τα χρησιμοποίησα και σε πτήση, που συνήθως ακούω παράσιτα και αχνά λίγη μουσική, και για πρώτη φορά δεν άκουγα το θόρυβο του αεροπλάνου. Πώς; Το "Triple Mic ANC System" ενισχύει το μέσο βάθος ANC κατά 15% που είναι το κορυφαίο στη βιομηχανία ακουστικών, ενώ το "Intelligent Dynamic ANC" προσδιορίζει με ακρίβεια το εξωτερικό περιβάλλον ηχητικού πεδίου και επιλέγει την ιδανική κάθε φορά λειτουργία ακύρωσης θορύβου.

Ο θόρυβος των άλλων

Μάλιστα, η νέα τεχνολογία ακύρωσης θορύβου κλήσεων Pure Voice του HUAWEI FreeBuds Pro 2 προχωράει πιο πέρα και συλλαμβάνει με ακρίβεια τις ανθρώπινες φωνές σε μία κλήση ώστε να ακυρώνει τους υπόλοιπους ήχους για πραγματικά καθαρή ποιότητα ήχου και σε βιντεοκλήσεις.

Huawei

"Εχει αέρα δε σε ακούω"

Αν κοιτάξεις προσεκτικά τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 θα δεις ότι έχουν έναν διαφορετικό αντιανεμικό σχεδιασμό, ειδικά για να μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά τους θορύβους του ανέμου - και ναι, το καταφέρνουν.

"Θα σε πάρω από το laptop"

Η αλλαγή στον τρόπο δουλειάς τα τελευταία χρόνια, έφερε αλλαγή και στις συνήθειές μας. Μιλώντας στο τηλέφωνο ή στο messenger ή στο viber μ[πορώ να εναλλάσσω τη συσκευή απο την οποία μιλάω εύκολα, συνδέοντας τα FreeBuds Pro 2 με όποιες δύο συσκευές προτιμώ.

"Πόση ώρα μιλάς;"

Μικρά αλλά ισχυρά, μπορω να ακούω έως και 4 ώρες συνεχόμενα και συνολικά 18 ώρες με τη χρήση της θήκης, αλλά αν απενεργοποιήσω το ANC ο χρόνος αυξάνεται σε 6,5 και 30 ώρες αντίστοιχα.

huawei
Tα δοκιμάσαμε, τα εγκρίνουμε, τα συστήνουμε.

Και κομψά και πρακτικά και με δώρο

Φυσικά είναι αδιάβροχα από την βροχή και τον ιδρώτα - λέω φυσικά, αλλά αυτό δεν είναι αυτονόητο για όλα τα ακουστικά. Και επειδή η τεχνολογία έχει εξαφανίσει την ανάγκη για άλλα αξεσουάρ, πρέπει πλέον να είναι και stylish. Οι αποχρώσεις Silver Frost, Ceramic White, καθώς και η δική μου αγαπημένη εμπνευσμένη από τα αστέρια του γαλαξία, Silver Blue μας καλύπτουν και με το παραπάνω. Και το καλύτερο; Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι διαθέσιμα με δώρο το HUAWEI BAND 7 από όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τις official pages:

Facebook: HuaweimobileGR | Instagram: huaweimobilegr | Huawei Community

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ