Follow us

Οι Duo Violins στο Pacman στην Σαντορίνη | Εδώ χτυπά ο ρυθμός του καλοκαιριού

Σου βρήκαμε έναν ξεχωριστό lifestyle προορισμό στην καρδιά του πανέμορφου νησιού.

MissBloom TEAM
Pacman Sunset Restaurant-Bar

Μπορεί ήδη να βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού, όμως το καλοκαίρι στην Ελλάδα αγνοεί επιδεικτικά τις ημερομηνίες. Ένας από τους αγαπημένους μας μήνες για διακοπές, ο Σεπτέμβριος φαίνεται πλέον να παίρνει τα ηνία σε ό,τι αφορά στον καλό καιρό αλλά και την ικανότητα να βρεις διαθέσιμο δωμάτιο στα νησιά. Ειδικά στην Σαντορίνη όμως, ο Σεπτέμβριος είναι πραγματικά ο ιδανικός μήνας για να την επισκεφθείς. Σχετικά λιγότερος κόσμος, λίγο πιο εύκολη διάβαση στα όμορφα καλντερίμια, γλυκός καιρός και καλύτερη πιθανότητα να βρεθείς στα events του αγαπημένου bar restaurant του νησιού.

To Pacman στο εντυπωσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο Andronis Arcadia βρίσκεται στην Οία, και δίνει τον παλμό του φετινού καλοκαιριού συνθέτοντας τον πιο lifestyle προορισμό στη Σαντορίνη. Σε έναν χώρο boho αισθητικής τοποθετημένο μπροστά από την ολοκαίνουργια επιβλητική Grande Pool του ξενοδοχείου και με το θρυλικό ηλιοβασίλεμα του νησιού στο φόντο, μας υποδέχεται για μια ιδιαίτερη casual dining & drinking εμπειρία και ένα ανεπανάληπτο μουσικό line-up.

Οι Duo Violins στο Pacman στην Σαντορίνη | Εδώ χτυπά ο ρυθμός του καλοκαιριού

Ο χώρος είναι θελκτικός για βουτιές στην τεράστια πισίνα, στο all day pool bar αλλά και για ποτά και cocktails μέχρι τη δύση του ηλίου! Διάσημοι guest DJ’s και καλλιτέχνες συνθέτουν ένα μοναδικό events calendar για το φετινό καλοκαίρι! Με fun διάθεση και καλεσμένους που αναμένεται να ξεσηκώσουν τις μέρες και νύχτες μας, το Pacman υπόσχεται αξέχαστες στιγμές με chic vibes και την απόλυτη πάρτι ατμόσφαιρα μέσα από μια σειρά events μέχρι τον Σεπτέμβριο και ονόματα όπως, μεταξύ αλλων, o DJ Valeron, ο Jimmy Sax, οι Duo Violins και οι Volen Sentir να αυξάνουν την προσμονή.

Pacman Sunset Restaurant-Bar

Οι Duo Violins

Στις 7 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη παίρνουν οι Duo Violins. To δίδυμο των Δημήτρη Ίσαρη και ο Γιώργου Γαϊτάνου είναι μία απρόσμενη εναλλακτική προσέγγιση στα μουσικά σχήματα. Μια καλλιτεχνική σύνθεση δύο βιολιστών που είναι επίσης συνθέτες και παραγωγοί. Εκτελούν τις δικές τους μοναδικές διασκευές ροκ, κλασικού και μοντέρνου ρεπερτορίου. Το μουσικό τους ταξίδι είναι ένα κράμα εκλεκτικών διασκευών έθνικ, ποπ/ροκ, χορού και κινηματογραφικών ηχοτοπίων με σαγηνευτικές μελωδίες βιολιού. Οι ερμηνείες τους είναι ιδανικές για μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα μέχρι δυνατά πάρτι.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, το μουσικό δίδυμο θα βρίσκεται στο Pacman στην Σαντορίνη για μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Pacman Sunset Restaurant-Bar

Μοναδικές βραδιές με τη μουσική να πρωταγωνιστεί

Oι δυνατές βραδιές όμως είναι στην ιδιοσυγκρασία του Pacman καθώς το line-up έχει μοναδικά events που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Διάσημα ονόματα της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής θα ξεσηκώσουν τους καλεσμένους με ανεπανάληπτα sets by the pool, συστήνοντας μια απαράμιλλη εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο house και afro ρυθμοί, funk, electro και ethnic ακούσματα θα αποτυπώσουν μια ανεπανάληπτη μουσική μυσταγωγία.

  • Jimmy Sax | 26 Ιουλίου
  • DJ Valeron | 15 Αυγούστου (DJ Valeron & Band), 14 Σεπτεμβρίου
  • Duo Violins | 20 Ιουλίου, 10 Αυγούστου, 7 Σεπτεμβρίου
  • Thanassis Vassilopoulos | 13 Ιουλίου, 21 Αυγούστου, 11 Σεπτεμβρίου

Θεματικά events για τους λάτρεις της καλής ζωής

Pacman Sunset Restaurant-Bar

Το φετινό καλοκαίρι το Pacman μυεί τους επισκέπτες του σε μουσικές "περιπέτειες”, γευστικά ταξίδια και χαλαρές στιγμές με φόντο το σαγηνευτικό τοπίο της Σαντορίνης και το γήινο αρμονικό σκηνικό του Andronis Arcadia.

Pacman Sunset Restaurant-Bar

Info: Pacman sunset restaurant

Email: hostess@andronisarcadia.com

Tηλέφωνο: (+30) 22860 71475

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ