Follow us

Άνδρος | "Γιατί μου κόψανε το χέρι;" - Συγκλονίζουν τα λόγια του 15χρονου που χτυπήθηκε από ταχύπλοο

O 20χρονος ψαροντουφεκάς περιέγραψε πώς εκείνος και ο φίλος του γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, όταν το ταχύπλοο πέρασε με ταχύτητα από πάνω τους.

MissBloom TEAM
ατυχημα Eurokinissi

Με φωνή που τρέμει ακόμα από το σοκ, ο 20χρονος ψαροντουφεκάς περιέγραψε στο Star πώς εκείνος και ο φίλος του γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, όταν το ταχύπλοο πέρασε με ταχύτητα από πάνω τους. Οι δύο φίλοι ψάρευαν στην περιοχή Φαράγγι κοντά στον όρμο του Κορθίου στην Άνδρο.

"Η μόνη σκέψη που θυμάμαι να κάνω, αφού βρεθήκαμε κάτω από το σκάφος, ήταν ποια στιγμή θα περάσει από πάνω μας η προπέλα να πεθάνουμε, δηλαδή ήταν πολύ τρομακτική η στιγμή", είπε χαρακτηριστικά.

"Εμείς ήμασταν σε μια απόσταση 15 - 20 μέτρα από την ακτή και ψαρεύαμε. Είχαμε τη σημαδούρα μας μαζί μας, δεμένη πάνω στον Θοδωρή, σε μια απόσταση 10 μέτρων. Και ενώ ο Θοδωρής έδενε το ψάρι στο σώμα του και κοιτούσε τον βυθό άκουσα τη μηχανή του φουσκωτού και σήκωσα το κεφάλι μου και είδα ένα φουσκωτό να κατευθύνεται κατά πάνω μας με μεγάλη ταχύτητα και ήταν σε μια απόσταση 30 με 40 μέτρα", πρόσθεσε ο φίλος του 15χρονου.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ