Follow us

"Βάζετε πλυντήριο μόνο όταν έχει γεμίσει και κάντε ντους γρήγορα" - Οι συμβουλές της ιταλικής κυβέρνησης

Η ιταλική κυβέρνηση θα συμβουλεύσει τους πολίτες να βάζουν πλυντήριο μόνον όταν έχει γεμίσει με ρούχα και να μην σπαταλούν άσκοπα χρόνο κάτω από το ντους.

MissBloom TEAM
5 λάθη που κάνεις με το πλυντήριο ρούχων

Η ιταλική κυβέρνηση προσπαθεί να λάβει μέτρα για εξοικονόμηση ενέργειας, ώστε να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τον χειμώνα με όσο γίνεται λιγότερες αρνητικές συνέπειες.

Μετά τις οδηγίες του υπουργείου περιβαλλοντικής μετάβασης, για μείωση κατά έναν βαθμό της θερμοκρασίας των καλοριφέρ, αποσαφηνίστηκε ότι φέτος στις βιομηχανίες η θερμοκρασία των καλοριφέρ δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 17 βαθμούς και στα σπίτια τους 19. Όπως συνέβη έως τώρα και με τα κλιματιστικά, όμως, θα υπάρξει, "ανοχή" για παρεκκλίσεις μέχρι και δύο βαθμών.

Παράλληλα, η κυβέρνηση Ντράγκι πρόκειται να δώσει και χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, μεταξύ των κυριότερων θα είναι το να βάζουν πλυντήριο μόνον όταν έχει γεμίσει με ρούχα, να βγάζουν από την πρίζα τις οικιακές συσκευές όταν δεν τις χρησιμοποιούν και να μην σπαταλούν άσκοπα χρόνο κάτω από το ντους.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ