Follow us

Chocolate addicted | Μόλις ανακάλυψα το brand που αγαπάει τη σοκολάτα όσο κι εγώ

Tα Lidl έχoυν την πιο "γλυκιά" έκπληξη για όλους τους γλυκαντζήδες εκεί έξω.

MissBloom TEAM
Σοκολάτα iStock

Είσαι λάτρης των γλυκών και της σοκολάτας και το "Από Δευτέρα δίαιτα”, είναι ο μεγαλύτερός σου εφιάλτης; Δεν είσαι ο μόνος μιας και η σοκολάτα είναι εδώ και χρόνια η επίσημη αγαπημένη των απανταχού γλυκαντζήδων. Ευτυχώς πλέον, η απόλαυσή της μπορεί να συνδυαστεί με την ισορροπημένη διατροφή, γεγονός που έχει σκορπίσει απλόχερα χαμόγελα. Η σοκολάτα άλλωστε δεν είναι απλώς μία απόλαυση αλλά ολόκληρη φιλοσοφία. Υπάρχει μόνιμα στη τσάντα μας για τις γνωστές "λιγούρες", είναι το απόλυτο τονωτικό έπειτα από μία κουραστική ημέρα ή τη μεσημεριανή μας σιέστα αλλά και η καλύτερη συντροφιά όταν παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά.

Τα τελευταία μάλιστα χρόνια, το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, έχει κάνει άλματα εξέλιξης. Το κοινό είναι πια ιδιαίτερα απαιτητικό και αναζητεί συνεχώς νέες συγκινήσεις και καινοτόμες ιδέες. Η γεύση, τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασκευάζεται μπήκαν για τα καλά στο προσκήνιο.

Chocolate addicted | Μόλις ανακάλυψα το brand που αγαπάει τη σοκολάτα όσο κι εγώ

Έπειτα λοιπόν από αρκετή αναζήτηση, ομολογώ ότι ανακάλυψα τις τέλειες σοκολάτες, ή τουλάχιστον αυτές που ταιριάζουν στις δικές μου απατήσεις και ανάγκες. Και κάπως έτσι, λάτρεψα τα προϊόντα των Lidl τα οποία διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα από σοκολάτες για όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις και απαιτήσεις. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε μπάρες σοκολάτας ιδιωτικής ετικέτας με υψηλά χαρακτηριστικά ποιότητας όπως ολόκληρους ξηρούς καρπούς ή μαύρη σοκολάτα με 74% κακάο. Από την γκάμα δεν λείπουν οι σοκολάτες γάλακτος, οι σοκολάτα με σταφίδες, με μπισκότο και άλλες (σε διάφορα μεγέθη από 40g μέχρι 300g). Ιδιαίτερα αγαπημένες μου είναι οι είναι οι εκλεκτές σοκολάτες ιδιωτικής ετικέτας με την επωνυμία "J.D. Gross" (βελγικές πραλίνες ή σοκολάτες με καραμέλα ή πορτοκάλι και σοκολάτες με ιδιαίτερες ποικιλίες όπως Ecuador ή Amazonas και διαφορετικά ποσοστά από ποιοτικό κακάο ως συστατικό, 56% ή 60% ή 70%).

Lidl

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο σύνολο των προϊόντων σοκολάτας ιδιωτικής ετικέτας που διαθέτουν τα Lidl, το 100% του κακάο είναι ήδη πιστοποιημένο.

Lidl

Και για το τέλος υπάρχει και έκπληξη: Σε περίπτωση που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα τις υπέροχες σοκολάτες των Lidl, από τις 15 μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου θα επωφεληθείς έκπτωσης 20% σε επιλεγμένες σοκολάτες με πιστοποίηση Fairtrade, που εξασφαλίζει πιο δίκαιες αμοιβές για τους παραγωγούς αλλά και καλύτερη ποιότητα για όλους εμάς που τις απολαμβάνουμε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ