Follow us

Βρήκα την ηρεμία μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου

MissBloom TEAM
Happy woman Unsplash

Μετά το ευχάριστο διάλλειμα των διακοπών, η επιστροφή στην καθημερινότητα επαναφέρει και το άγχος, την ταχύτητα και -αρκετά συχνά - την κακή ποιότητα ύπνου, που τόσο είχαμε απολαύσει το καλοκαίρι.

Το GABA, APOCYNUM, VENETUM, FULL SPECTRUM CURCUMIN, ETC PSYCHIO PAT.15.SL10 των BIO TONICS αποτελεί το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής που στοχεύει στη μείωση του άγχους και του στρες και συμβάλλει θετικά στη βέλτιστη λειτουργεία του νευρικού συστήματος. Περιέχει γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ (GABA), ένα φυσικό αμινοξύ το οποίο λειτουργεί ως ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής και παράγει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα και μελατονίνη η οποία δρα συμπληρωματικά, καθώς ενισχύει την απορρόφηση του γάμμα αμινοβουτυρικού οξέος, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Εμπλουτισμένο με κουρκουμά και εκχύλισμα του φυτού Apocynum venetum, συστατικά πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που προστατεύουν το νευρικό σύστημα από τις οξειδωτικές ελεύθερες ρίζες, βελτιώνουν τη διάθεση και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Βρήκα την ηρεμία μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου

Αυτό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει και αυξάνει την αποτελεσματικότητά του είναι η PROBIO® τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Το GABA, APOCYNUM, VENETUM, FULL SPECTRUM CURCUMIN, ETC PSYCHIO PAT.15.SL10 των BIO TONICS είναι εμπλουτισμένο με προβιοτικά, τα οποία βελτιώνουν την εντερική χλωρίδα και υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου. Κάθε κάψουλα περιέχει 11 εκατομμύρια προβιοτικά κι έτσι, τα συστατικά απορροφούνται σε μεγαλύτερο ποσοστό, καθιστώντας το GABA, APOCYNUM, VENETUM, FULL SPECTRUM CURCUMIN, ETC PSYCHIO PAT.15.SL10 των BIOTONICS πιο αποτελεσματικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ