Follow us

NAK to school | Τα πιο fun παπούτσια για το σχολικό ντύσιμο θα τα βρείτε στη NAK Shoes

Ετοιμαζόμαστε για το σχολείο με καινούργια παπούτσια από τη NAK Shoes.

MissBloom TEAM
Courtesy of Nak Courtesy of Nak

Έχετε ήδη επιλέξει τα ρούχα και το cool σακίδιο πλάτης για την πρώτη μέρα στο σχολείο, αλλά σας λείπει ακόμα ένα σημαντικό πράγμα - τα παπούτσια. Ευτυχώς για εσάς, η NAK Shoes συγκέντρωσε μερικά από τα πιο φανταστικά στυλ παιδικών παπουτσιών που μπορείτε να αγοράσετε για να ολοκληρώσετε -επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις - το σχολικό ντύσιμο των παιδιών σας.

Ήρθε η ώρα για καινούργια παπούτσια από τη NAK Shoes. Έχει ίσως τη μεγαλύτερη παιδική συλλογή για κάθε ηλικία και κάθε ανάγκη των παιδιών σας.

NAK to school | Τα πιο fun παπούτσια για το σχολικό ντύσιμο θα τα βρείτε στη NAK Shoes

Από δοκιμασμένα και πάντα all time classic αθλητικά όπως Adidas, Asics, New Balance και Skechers μέχρι φανταστικές μπαλαρίνες και αθλητικά παπούτσια με ήρωες όπως Spiderman, Frozen Geox. Από ροκ μποτάκια και αρβιλάκια με νεράιδες και μονόκερους Lelli Kelly, μέχρι fun sneakers και στιλάτα παπούτσια με τεχνολογία FisioFlex της Bibi. Ό,τι κι αν επιλέξετε σίγουρα τα παιδιά σας θα μπαινοβγαίνουν στις αίθουσες με στυλ αλλά κυρίως με άνεση και κατάλληλα υλικά για προστασία στα τόσο ευαίσθητα παιδικά πόδια. Μας ευχαριστείτε αργότερα! Και φυσικά μην ξεχνάμε τα κατάλληλα παπούτσια για τη σχολική στολή. Μαύρα και σκούρα μπλε για να μην ψάχνετε

Το κουδούνι χτύπησε για πρώτη φορά και η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε. Η NAK Shoes σας περιμένει στο www.nak.gr με δωρεάν αποστολή και αλλαγή σε όλη την Ελλάδα ή στα φυσικά καταστήματα της για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο παπούτσι για το δικό σας παιδί.

Επίσης, η NAK Shoes παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία PICK UP IN STORE, κάντε την παραγγελία σας online και παραλάβετε από το φυσικό κατάστημα που σας εξυπηρετεί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ