Follow us

Μαθήματα καλής υγείας και μακροζωίας από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Κλείνοντας τον κύκλο της ζωής της σε βαθιά γεράματα και ούσα διαυγής ως τις τελευταίες της ημέρες, οι συνήθειες που βοήθησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ να μεγαλώσει με καλή υγεία έχουν ενδιαφέρον.

MissBloom TEAM
βασίλισσα Ελισάβετ Splash News/Ideal Image

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ζωής της σε ηλικία 96 ετών, εκτελώντας μέχρι πρόσφατα όλα της τα βασιλικά καθήκοντα -μέχρι και την καινούργια πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Λιζ Τρας υποδέχτηκε λίγες ημέρες πριν- η βασίλισσα Ελισάβετ είναι, αν μη τι άλλο, ένα πρότυπο μακροημέρευσης και ευζωίας.

Γι' αυτό και αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα "μυστικά" της για καλή υγεία και ευεξία και να κρατήσουμε από αυτά ό,τι μας ταιριάζει. O συγγραφέας Bryan Kozlowski στο βιβλίο του Long Live the Queen, που κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο χρόνια, εξερευνά τις καλές συνήθειες της βασίλισσας από τον τρόπο που τρώει και εργάζεται μέχρι το πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο της. Ίσως κάπου ανάμεσα σε αυτές τις συνήθειες κρύβεται το μυστικό του πώς να μεγαλώσουμε με υγεία και χάρη! Όπως αναφέρει στο βιβλίο του, το να ζήσει κανείς περισσότερο όπως η βασίλισσα δεν απαιτεί οικονομικές επενδύσεις. Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας της πηγάζει από τις εσωτερικές της επιλογές, προσθέτει. Ο τρόπος που σκέφτεται -για τη ζωή, για το φαγητό ή την άσκηση, για τη δουλειά ή την ξεκούραση- την έκαναν μία γυναίκα του σήμερα. Ας δούμε, λοιπόν, κάποιες από τις καλές συνήθειες της εκλιπούσας βασίλισσας.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ