Follow us

Μια αγκαλιά για πάντα | Πώς ένα αδεσποτάκι μου έσωσε, κυριολεκτικά, τη ζωή

Τα Pet City σε συνεργασία με το Dogs' Voice διοργανώνουν μία ξεχωριστή Ημέρα Υιοθεσίας. το Σάββατο 1 Οκτωβρίου (11:00 - 14:00) στο κατάστημα Pet City Κηφισιά (Τατοΐου 161). Μαζί τους, ο 95,2 Athens Deejay και το Missbloom.gr.

MissBloom TEAM
Mαύρο κουτάβι

Μία περίοδος συναισθηματικών μεταπτώσεων ήταν η αφορμή για να γνωριστώ με τον Μπαλού. Ήταν ένα αδεσποτάκι το οποίο φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα σε καταφύγιο και το οποίο για καλή του τύχη αλλά και δική μου "τράβηξε" την προσοχή μου εκείνο το βροχερό απόγευμα.

Η κολλητή μου, σε μία προσπάθεια να με βοηθήσει, με πήρε κυριολεκτικά από το χέρι προκειμένου να υιοθετήσω ένα σκυλάκι καθώς ήταν σίγουρη πως θα μου έκανε καλό. Και μπορεί αρχικά να ήμουν διστακτική, αλλά τελικά πήγα μαζί της για να μην της χαλάσω το χατίρι.

Κάπου εκεί λοιπόν, ανάμεσα στα κουτάβια που αναζητούσαν την προσοχή μας, ήταν και ένα μαύρο ημίαιμο κοκονάκι με φοβισμένο βλέμμα και δραστήρια ουρίτσα. Με πλησίασε, με μύρισε και αυτό ήταν. Ερωτευτήκαμε! Ή για την ακρίβεια, αγαπηθήκαμε. Με μία δυνατή, ανιδιοτελής αγάπη που μόνο όσοι έχουν υιοθετήσει αδεσποτάκι μπορούν να αντιληφθούν.

Και κάπως έτσι, η καθημερινότητά μου βελτιώθηκε. Ανέκτησα τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση, έγινα χαρούμενη και άρχισα να χαμογελώ. Ένα πλασματάκι άλλωστε εξαρτιόταν απόλυτα από εμένα. Έπρεπε να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Έκτοτε, αποφάσισα ότι θα στηρίξω έμπρακτα κάθε φιλοζωική ενέργεια, ιδίως αυτές που επικεντρώνονται στην υιοθεσία.

Μία τέτοια ενέργεια θα λάβει χώρα και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου (11:00 - 14:00) στο κατάστημα Pet City Κηφισιά (Τατοΐου 161). Τα Pet City, όντας υπέρμαχοι της υιοθεσίας και με στόχο μέσα από τις δράσεις τους να βοηθήσουν ώστε κάθε ζωάκι να βρει μια παντοτινή οικογένεια, σε συνεργασία με την Dogs’ Voice υλοποιούν την Ημέρα Υιοθεσίας στο κατάστημά τους και προσκαλούν τον κόσμο να γνωρίσει τα σκυλάκια τους και να βρει έναν παντοτινό φίλο. Την όμορφη αυτή εκδήλωση, θα ντύσει μουσικά ο αγαπημένος σταθμός 95.2 Athens Deejay. Συγκεκριμένα, o παραγωγός Κώστας Βινάκος θα εκπέμπει ζωντανά για τρεις ολόκληρες ώρες, (11:00 - 14:00), ενώ παράλληλα θα υπάρχουν μικρές δράσεις για όλους αλλά και λιχουδιές.

Μια αγκαλιά για πάντα | Πώς ένα αδεσποτάκι μου έσωσε, κυριολεκτικά, τη ζωή

Στόχος, είναι να βρεθεί "ένα σπίτι για πάντα" #foreverhome για όλα τα ζωάκια. Αξίζει να αναφερθεί ότι η δράση αυτή είναι στο πλαίσιο της νέας κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της Pet City όπου με όχημα τα μηνύματα, "we love pets" και "act pawsitive", θέλει να επικοινωνήσει στο κοινό την αξία της φιλοζωίας, την αξία της φροντίδας ενός κατοικιδίου και τα πολλαπλά οφέλη που έχει τόσο για την υγεία του ανθρώπου αλλά και για την ίδια την ευζωία του κατοικιδίου. Στο σημείο θα βρίσκονται σκυλάκια τα οποία αυτή τη στιγμή είτε είναι σε φιλοξενία είτε σε καταφύγια και υποστηρίζονται από το Dogs’ Voice. Η διαδικασία της υιοθεσίας θα γίνει μέσα από το Dogs’ Voice ώστε να διασφαλιστούν όλες οι προδιαγραφές αυτής της σοβαρής απόφασης. Για κάθε έναν που θα ενδιαφερθεί και θα προχωρήσει σε υιοθεσία, τα Pet City θα φροντίσουν για τα απαραίτητα, για να είναι πάντα δίπλα στο γονιό και το κατοικίδιο και τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουν μαζί.

we_love_pets

Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν τους αλλά μπορείς να ξαναγράψεις το μέλλον τους. Σας περιμένουμε!

Ιnfo:

Ημέρα Υιοθεσίας
Σάββατο 1 Οκτωβρίου (11:00 - 14:00)

Pet City Κηφισιά ( (Τατοΐου 161)
Μαζί μας ο 95.2 Athens Deejay!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ