Follow us

Καιρός | Τοπικές βροχές, καταιγίδες και άνοδος του υδράργυρου - Πότε πέφτει ξανά η θερμοκρασία

Τοπικές βροχές, συννεφιά και καταιγίδες είναι το σκηνικό του καιρού για σήμερα Τετάρτη.

MissBloom TEAM
καιρος intime news

Τοπικές βροχές, συννεφιά και καταιγίδες είναι το σκηνικό του καιρού για σήμερα Τετάρτη, ενώ θα παρουσιάσει και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του καιρού, το επόμενο 24ωρο αναμένονται βροχές και κάποιες καταιγίδες στα δυτικά και ανατολικά της Ελλάδας, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά, τα βόρεια και νότια τμήματα, λόγω νοτιάδων.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο υδράργυρος θα ανεβαίνει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε, όμως από την προσεχή εβδομάδα έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, γεγονός που θα φέρει στη χώρα ένα μίνι καλοκαίρι, που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 1η Οκτωβρίου. Ωστόσο, το σκηνικό θα αλλάξει ξανά στη συνέχεια και θα γίνει πιο φθινοπωρινό, με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Ο καιρός ανά περιοχή σήμερα Τετάρτη 28/9/22

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου προβλέπονται στα δυτικά τοπικές βροχές και -κυρίως στα βορειοδυτικά- σποραδικές καταιγίδες.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ