Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 3/11

Μια πρωτοκλασάτη χολιγουντιανή παραγωγή, ο πιο ευαίσθητος Νοέ και ένα οσκαρικά υποψήφιο ντοκιμαντέρ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινιες «Άμστερνταμ»

Μια πρωτοκλασάτη χολιγουντιανή παραγωγή, ο πιο ευαίσθητος Νοέ και ένα οσκαρικά υποψήφιο ντοκιμαντέρ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Άμστερνταμ

Christian Bale, Μargot Robbie, John David Washington και Anya Taylor-Joy σε λουσάτο μυστήριο εποχής σε σκηνοθεσία του υποψήφιου για 5 Όσκαρ David Ο. Rachel ("The Fighter", "Οδηγός Αισιοδοξίας"). Στις ΗΠΑ της δεκαετίας του '30, τρεις φίλοι κατηγορούνται άδικα για φόνο. Στην προσπάθειά τους να αποδείξουν την αθωότητά τους, όμως, ανακαλύπτουν μια αδιανόητη πλεκτάνη.

Vortex

Η πιο ανθρώπινη ταινία του προβοκάτορα Gaspar Noe. Ο αιρετικός σκηνοθέτης κινηματογραφεί το θρυλικό σκηνοθέτη Dario Argento και την πολύπειρη Francoise Lebrun στο ρόλο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που περνά μαζί τις τελευταίες μέρες του, καθώς πάσχουν από άνοια.

Φύγαμε!

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Λονδίνο για ένα κωμικό road movie από το Ιράν. Μια χαοτική οικογένεια ξεκινά μια εκδρομή με αυτοκίνητο, όμως στο όχημα επικρατεί πανικός: ο πατέρας έχει το πόδι στο γύψο, ο ένας γιος τραγουδά καραόκε και το σκυλί είναι άρρωστο. Μόνο ο μεγάλος γιος μένει αδικαιολόγητα σιωπηλός. Για πόσο όμως;

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ