Follow us

Ειναι επίσημο | Το Μaestro θα προβληθεί στο Netflix

Πότε θα προβληθεί η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην streaming πλατφόρμα;

MissBloom TEAM
Maestro Instagram

Το ελληνικό κοινό έχει υποδεχθεί θερμά τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Καβογιάννη, η Χάρις Αλεξίου και ένα άκρως εντυπωσιακό καστ.

Το Μaestro, λοιπόν, έχει μπει, για τα καλά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών και τώρα ετοιμάζεται να διαγράψει διεθνή πορεία μέσω του Netflix.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετές εβδομάδες, επιτέλους επιβεβαιώθηκαν. Ο πλέον επίσημος άνθρωπος, ο Χριστόφος Παπακαλιάτης, το ανακοίνωσε λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κρατάω το "Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι".

Η δραματική σειρά, δια χειρός Χριστόφορου Παπακαλιατη, θα προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix από τις 19 Δεκεμβρίου του 2022 για το ελληνικό και το κυπριακό κοινό, ενώ θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις αρχές του 2023.

Το Μaestro των εννέα επεισοδίων έχει ήδη καθηλώσει τους τηλεθεατές. Με μία εντυπωσιακή παραγωγή, διεθνών προδιαγραφών, και ένα εθιστικό story πάθους και σύγκρουσης, έχει κερδίσει επάξια τη θέση της σε μία από τις μεγαλύτερες, streaming πλατφόρμες, παγκοσμίως.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ