Follow us

Υγιεινή διατροφή | 2 παράγοντες που κάνουν τεράστια διαφορά στην επίτευξη των στόχων σου

Και συχνά δεν τους δίνεις σημασία (Spoiler: Όχι δεν είναι οι μερίδες του φαγητού, ούτε η προσθήκη λαχανικών και φρούτων).

salad iStock

Πέρα από τις μερίδες φαγητού, το να γνωρίζεις τι περνάει στο σώμα σου μέσω πρόσθετων συστατικών και θερμίδων, όπως καρυκεύματα και μπαχαρικά, είναι σημαντικό για όποιον θέλει να γίνει πιο υγιής και πιο αδύνατος. Οι λεπτομέρειες στο πρόγραμμά σου μπορεί να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στο αποτέλεσμα. Δύο λεπτομερείς αλλά και καθόλου ασήμαντες προσθήκες είναι και οι παρακάτω, τις οποίες πολλές φορές προσπερνάμε, μη δίνοντάς τους - λανθασμένα - ιδιαίτερη βαρύτητα.

"Κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου κατά στην προετοιμασία του γεύματος είναι η ποσότητα των ελαίων και των αλάτων που προσθέτεις στο φαγητό σου", αναφέρει ο personal trainer Joshua Bailey. Αυτά τα δύο πράγματα μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στο αν θα πετύχεις τους στόχους σου ή όχι. Πολύ συχνά, δεν συνειδητοποιούμε τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν τα γεύματα με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο στο σώμα, επομένως είναι σημαντικό να έχεις επίγνωση των καρυκευμάτων που προσθέτεις στο φαγητό σου.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ