Follow us

CÎROC Squad | 7 party insiders μας μυούν στη δική τους διασκέδαση στην πόλη

Επτά προσωπικότητες που μας εμπνέουν για playful διασκέδαση και celebrational βραδιές, ας τους γνωρίσουμε!

MissBloom TEAM
Ciroc

Το CÎROC Squad είναι η έμπνευσή μας για διασκέδαση, playful διάθεση, μοντέρνο στυλ και bold επιλογές και φυσικά για τις πιο celebrational βραδιές μας. Το CÎROC Squad αποτελείται από 7 μοναδικές, λαμπερές αλλά και playful προσωπικότητες. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Χαρά Παππά (@harapappa)

CÎROC Squad | 7 party insiders μας μυούν στη δική τους διασκέδαση στην πόλη

Φρέσκια, lovable και λαμπερή, η Χαρά έχει την πιο fun διάθεση στις εξόδους! Ασχολείται με τη μόδα και το beauty, αγαπάει ιδιαίτερα τα glam outfits και λατρεύει να τα κάνει δικά της μέσα από DIY προσθήκες. Σε μία από τις CÎROC εξόδους δε δίστασε να.... ντύσει το μπραλέτ της με στρας.

Κέισι Μίζιου (@keisi.miziou)

Ciroc mpouzoukia

Μοντέλο αλλά και fashion περσόνα που γνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε μέσα από το GNTM. Ένα απλό scroll στο Instagram της θα σε κάνει να καταλάβεις γιατί η Κέισι είναι ένα πολλά υποσχόμενα μοντέλο με high fashion αντίληψη. Της αρέσουν τα twist στις εμφανίσεις της και δίνει πάντα έναν fun glam χαρακτήρα. Για τις CÎROC εξόδους στην πόλη επέλεξε ασημί αποχρώσεις και body jewelry.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου (@andromache_dim)

ciroc club

Η καλλιτέχνις του Squad, Ανδρομάχη, ξεχωρίζει για το ταλέντο της στο τραγούδι και η φωνή της μπορεί να σε ταξιδέψει. Ο playful χαρακτήρας της και οι glam εμφανίσεις της είναι αυτά που της ζητούν οι followers της, αντικατοπτρίζοντας έτσι τον χαρακτήρα της CÎROC. Αυτό μας έδειξε και στις CÎROC εξόδους αφού οι επιλογές σε outfits ήταν παιχνιδιάρικες και λαμπερές.

Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη (@_heavensgonnaburnyoureyes_)

Ciroc

Η Κωνσταντίνα μπορεί να είναι και fashion it-girl αλλά μην ξεχνάς πώς πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα designer. Ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο στυλ της και με τις bold fashion επιλογές της σε events και εξόδους στην πόλη. Σήμα κατατεθέν της, φυσικά οι πολύχρωμες γούνες της οι οποίες κάνουν οποιοδήποτε outfit να φαίνεται έξτρα φρέσκο, μοντέρνο και premium. Η αίσθηση που έχει για τη μόδα και το ανεπιτήδευτο στυλ της την κάνουν μοναδική. Στις CÎROC εξόδους επέλεξε ultra glam outfits και αξεσουάρ τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον premium χαρακτήρα της CÎROC Vodka.

Bill Roxenos (@billroxenos)

Ciroc mpouzoukia

Ταλαντούχος χορευτής και χορογράφος. Αγαπά ιδιαίτερα τις τέχνες και αυτό φαίνεται μέσα από τα project που έχει πραγματοποιήσει ως Creative Director. Αυτή η creative, εκκεντρική και cool προσωπικότητα είναι ένα CÎROC Squad member που ξέρει τι θα πει freedom of expression και μας το δείχνει μέσα από κάθε CÎROC έξοδο.

Dj Kas (@djkas)

ciroc club

DJ που λατρεύει τη celebrational μουσική και μεταφέρει αυτά τα cool vibes στο κοινό του. Έχει cool & playful διάθεση που δεν γίνεται να μην σε εμπνεύσει να σηκωθείς και να χορέψεις. Είναι αυτό το CÎROC Squad member που σε κάθε έξοδο δίνει το ρυθμό του celebration.

Κωνσταντίνος Τσάγκαρης (@konstantinos.tsagkaris)

Ciroc

Μια προσωπικότητα που έχει καταφέρει να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του ως μοντέλο αλλά και ως άνθρωπος. Ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και τον γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Η αυθεντική προσωπικότητά του και το μοναδικό του στυλ είναι αυτά που τον κάνουν ένα τέλειο CÎROC Squad μέλος το οποίο δίνει μια extravagant αισθητική στις CÎROC εξόδους.

#CIROCYourCity

Με φόντο την πόλη, το CÎROC Squad μας κατεύθυνε στις πιο playful βραδιές και τα πιο cool στέκια της Αθήνας. Ας τους ακολουθήσουμε...

Πάμε μπουζούκια

Ciroc mpouzoukia

To Cîroc Squad βρέθηκε στο Romeo Club & στο Fantasia Live, απολαμβάνοντας δύο πραγματικά Ελληνικές glam βραδιά! Live μουσική, fun διάθεση, χορός, γαρύφαλλα και 1ο τραπέζι δίπλα στην πίστα, όλα συνέβαλαν στην απόλαυση ενός μοναδικού city outing!

Ραντεβού στο Bar

ciroc bar

Η βραδιά ξεκίνησε με δείπνο στο Rock & Roll στο Κολωνάκι και στη συνέχεια χορός και διασκέδαση με τον πιο playful τρόπο, για τo CÎROC Squad, φυσικά απολαμβάνοντας την ultra-premium CÎROC Vodka.

Πάμε για χορό

ciroc club

Μια βραδινή έξοδο σε nightclub δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εξόδους του CÎROC Squad για αυτό επισκέφθηκαν το απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk. Διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής, αναδεικνύοντας έτσι την club σκηνή της πόλης.

#CelebratewithCIROC & #CIROCyourCity

Πάρε έμπνευση από το CÎROC Squad και οργάνωσε τις δικές σου celebrational βραδιές στην πόλη! Δες το βίντεο:

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ