Follow us

Celebrate in the city | Βγήκαμε στην Αθήνα και να τι έχουμε να πούμε για την διασκέδαση στην πόλη

Οι δρόμοι γεμάτοι, οι επιλογές πολλές, η διασκέδαση ξεχειλίζει. H πόλη φαίνεται να έχει επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και το CÎROC Squad μας δίνει την έμπνευση που χρειαζόμαστε.

MissBloom TEAM
ciroc club

Οι γιορτές δίνουν άλλο χρώμα στην πόλη, ανεβάζουν τη διάθεση, μας κάνουν να θέλουμε να βγούμε από την καθημερινότητά μας, να δούμε κόσμο, να περπατήσουμε, να απολαύσουμε την πόλη που ζούμε και την νυχτερινή ζωή της. Οι παρέες μαζεύονται, οι φίλες κανονίζουν, οι singles οργανώνονται, τα ζευγάρια κάνουν planning για τις εξόδους των γιορτών. Και η αλήθεια είναι ότι η πόλη έχει πολλές επιλογές για celebrational βραδιές. Παίρνοντας έμπνευση από το CÎROC Squad, κυκλοφορήσαμε στην πόλη και είδαμε ότι ειδικά τις γιορτές που όλα είναι λαμπερά και glam, δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από τις μεγάλες πόλεις του εξωτερικού στη νυχτερινή διασκέδαση.

Χαρά Παππά, Κέισι Μίζιου, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, DJ Kas, Bill Roxenos και Κωνσταντίνος Τσάγκαρης έδωσαν το ρυθμό για τη διασκέδαση στην πόλη με 3 ξεχωριστά celebrational outings σε μπαρ, club και μουσική σκηνή.

Celebrate in the city | Βγήκαμε στην Αθήνα και να τι έχουμε να πούμε για την διασκέδαση στην πόλη

Στα bars της Αθήνας

Τα μπαράκια που μπορεί να βρει κανείς στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Ευρωπαϊκά πολυβραβευμένα bars. Λιλιπούτεια αλλά με ιδιαίτερο στυλ, μεγάλα με δυνατές επιλογές σε φαγητό, κορυφαίοι bartenders, πληθώρα επιλογών σε μουσικά ακούσματα. Κηφισιά, Χαλάνδρι, Πειραιάς γεμίζουν τα βράδια από παρέες στα bars, αλλά εκεί που η νυχτερινή διασκέδαση πραγματικά απογειώνεται είναι στο κέντρο της πόλης, όπου οι επιλογές είναι αναρίθμητες.

ciroc bar

To CÎROC Squad επέλεξε να δειπνήσει στο Rock & Roll στο Κολωνάκι και στη συνέχεια να απολαύσει την ultra-premium CÎROC Vodka χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τον πιο playful τρόπο. Εκεί, οι παρέες πολλές, η διάθεση για celebration εμφανής και οι φίλοι που συζητούσαν και διασκέδαζαν over a CÎROC and Tonic δεν ήθελαν να τελειώσει η βραδιά.

ciroc bar

Για χορό στην πόλη

Τα club είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βραδινής ζωής της Αθήνας. Εδώ η διάθεση αλλάζει - μικρότερες παρέες, πιο bold στιλιστικές επιλογές, λιγότερη συζήτηση, (πολλή) περισσότερη διάθεση για χορό. Οι μουσικές επιλογές που καλύπτουν τα nightclubs της πόλης είναι πολλές και τόσο διαφορετικές.

ciroc club

Από ηλεκτρονική μουσική έως σε RnB ρυθμούς, και από ελληνικά μέχρι disco dancing, μπορείς κάθε μέρα να δοκιμάζεις και κάτι διαφορετικό με την παρέα σου στις γιορτές. Μία από τις πιο δυνατές επιλογές που εκφράζουν την έντονη club σκηνή της πόλης είναι το απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk. Αυτό επέλεξε και το CÎROC Squad για μια celebrational βραδιά με χορό στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής και σίγουρα πρέπει να το επισκεφθείς. Eδώ βασικό ρόλο παίζουν τα cocktails, με αγαπημένο το CÎROC cosmo.

ciroc club

Τα after

Η πόλη αλλάζει όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα και οδεύοντας προς το πρωί. Οι παρέες βάζουν τα πολύ καλά τους, οι sparkly επιλογές στο στυλ γίνονται must και τα αυτοκίνητα κατευθύνονται στις καλές μουσικές σκηνές της πόλης, a.k.a. μπουζούκια.

Ciroc mpouzoukia

Εδώ η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Το celebrational mood είναι ακόμα πιο έντονο, οι παρέες στα πρώτα τραπέζια δίνουν το ρυθμό και όλοι ανυπομονούν να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους χορεύοντας και τραγουδώντας τα πιο γνωστά τραγούδια. Η live μουσική σε βάζει στο πιο celebrational mood ενώ η CÎROC Vodka συνοδεύει τέλεια τις στιγμές αυτές.

Ciroc mpouzoukia

To Cîroc Squad επέλεξε να διασκεδάσει στα μπουζούκια της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Romeo Club & στο Fantasia Live, απολαμβάνοντας δύο πραγματικά Ελληνικές glam βραδιές! Η playful διάθεση, ο έντονος χορός, τα λουλούδια και το τραπέζι δίπλα στην πίστα συνέβαλαν στην απόλαυση ενός μοναδικού city outing! Μία βραδιά στα μπουζούκια - ειδικά στις γιορτές - επιβάλλεται!

Ciroc mpouzoukia

#CIROCyourCity

Η μοναδική και εκλεπτυσμένη γεύση της CÎROC συνοδεύει τέλεια τις celebrational στιγμές με φίλους. Αρκεί να βρεις την παρέα που θες, να επιλέξεις το μέρος που σας αρέσει, να φορέσεις την πιο glam και playful διάθεσή σου και μπορείς να γιορτάσεις the CÎROC way!

Ciroc mpouzoukia

Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην εορταστική περίοδο το CÎROC Squad αποτελεί την τέλεια έμπνευση για να οργανώσουμε τις πιο celebrational στιγμές μας, όπου και να είναι αυτές: Παραμονή ή ανήμερα, Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά, ή οποιοδήποτε άλλο βράδυ επιλέξεις να γιορτάσεις αρκεί μόνο να έχεις γιορτινή διάθεσή και…άσε την ultra-premium CÎROC Vodka να συνοδεύσει με τον πιο luxury τρόπο τις στιγμές αυτές!

#CelebratewithCIROC

Δες το βίντεο:

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ