Follow us

Novak Djokovic, ένα καλοκουρδισμένο ρομπότ

Ο Σέρβος τενίστας στα 35 του κατέκτησε για 10η φορά το Australian Open, έφτασε τα 22 Grand Slam καριέρας και επέστρεψε στο Νο.1 της Παγκόσμιας Κατάταξης. Σαν το παλιό καλό κρασί.

MissBloom TEAM
Novak Djokovic Splash News / Ideal Image

Το ρομπότ, ο Joker, ο αντιεμβολιαστής, ο νικητής: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα παρατσούκλια που έχουν φορέσει στον Novak Djokovic στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του. Ο Nole, όπως τον φώναζαν οι παππούδες του, κατέκτησε τον κόσμο ξανά. Πέτυχε άλλο ένα comeback και κατέκτησε το 22ο του Grand Slam, και το 10ο Australian Open. Μαζί τους, γύρισε στο Νο.1 του κόσμου, θέση που έχανε πέρυσι τέτοια εποχή, λίγες μέρες μετά την απέλασή του από την Αυστραλία.

Ο τελευταίος χρόνος του Djokovic

Το 2021 ο Novak Djokovic λίγο έλειψε από το να κατακτήσει και τα 4 Grand Slams της χρονιάς. Ο κορονοϊός είχε κάνει την επέλασή του και ο ίδιος είχε δείξει μέσα στη χρονιά τα πρώτα σημάδια ανυπακοής, διοργανώνοντας πάρτι και τουρνουά χωρίς καμία προφύλαξη και ζητώντας μετέπειτα ψεύτικες συγγνώμες. Στα courts πάλι ήταν θεριό κανονικό. Είχε κερδίσει το Australian Open, το Roland Garros και το Wimbledon και στόχευε στο απόλυτο Calendar Slam (όλα τα majors + τους Ολυμπιακούς Αγώνες). Στο Τόκιο δεν τα κατάφερε, ενώ στο US Open έφτασε ως τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Daniil Medvedev, βάζοντας τα κλάματα μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν η πρώτη από τις πολλές μαζεμένες ήττες που θα έρχονταν στη ζωή του. Όπως και να έχει, εκείνη τη στιγμή ο Nole ήταν στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ