Follow us

Τα αρωματικά κεριά σε σχήμα σοκολάτας που έχουν τρελάνει το Tik Tok και εμάς

Ένα αρωματικό κερί είναι ό,τι χρειάζεται το σπίτι μας για να δημιουργηθεί ωραία ατμόσφαιρα.

MissBloom TEAM
κερια

Ο χώρος γεμίζει ωραία αρώματα, ενώ παράλληλα γίνεται αμέσως πιο cozy. Τα κεριά μπορούν να αλλάξουν οποιοδήποτε χώρο, αλλά και δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό σε οποιαδήποτε κατάσταση, είτε χαλαρώνουμε διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας μια ταινία, είτε καλώντας μερικούς φίλους στο σπίτι για φαγητό.

Παράλληλα, έχουν μια δυναμική με άμεσα αποτελέσματα στη ψυχολογία μας. Με το που ανάβουν μας καλούν να αφήσουμε τα πάντα πίσω, να διώξουμε την ένταση της ημέρας, να αποφορτιστούμε και να χαλαρώσουμε, να ζήσουμε τη στιγμή χωρίς έγνοιες με τον εαυτό μας, με τον σύντροφό μας, με τους φίλους μας.

Εμείς δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στην τελευταία τρέλα στον κόσμο των κεριών: τα κεριά σε σχήμα σοκολάτας, που όλοι μιλούν για αυτά στο Tik Tok. Πρόκειται για χειροποίητες αρωματικές μπάρες από κερί σόγιας του Candelinas, που μοιάζουν με πολύχρωμες -και ενίοτε γκλιτεράτες- σοκολάτες.

@maritaparas Έχω φάει κόλλημα με τα @candelinas_wax_melts 😍😍 #waxmelts #candelinas #melomakarono ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Δεν είναι όμως μόνο οπτικά ελκυστικά, αλλά πλημμυρίζουν και τον χώρο με ένα υπέροχα αρώματα. Το Candelinas έχει αμέτρητες επιλογές, ώστε ο καθένας να βρει εκείνη που του ταιριάζει καλύτερα. Baby powder, Μαύρο κεράσι και Σανδαλόξυλο, Πορτοκάλι με Κανέλα, Apple Pumpkin, Τσουρέκι, Μαύρη Ορχιδέα, Νυχτολούλουδο, Βανίλια και Μελομακάρονο (για όσους δεν θέλουν να αποχωριστούν ποτέ τα Χριστούγεννα) είναι μόνο μερικά από τα αρώματα των κεριών Candelinas.

Το καλό με τα wax melts του Candelinas είναι ότι παρόλο που τα αρώματά τους κατακλύζουν το σπίτι, δεν κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, όπως συνήθως συμβαίνει με άλλα κεριά. Οι μυρωδιές τους διαχέονται στον χώρο χωρίς να κουράζουν.
Plus, σε όλα τα άλλα είναι ότι είναι eco-friendly, cruelty-free και non-toxic.

Η χρήση τους είναι πολύ απλή: κόβεις 1-2 κομμάτια από την μπάρα, τα βάζεις στην ειδική wax melter βάση, την οποία μπορείς να βρεις στο Candelinas και τα λιώνεις, ανάβοντας στο κάτω μέρος της βάσης ένα ρεσό. Η μυρωδιά τους μπορεί να κρατήσει από 12 έως 18 ώρες.

Αυτά τα κεριά όχι μόνο αποτελούν εξαιρετική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο, αλλά αποτελούν επίσης το τέλειο δώρο για κάθε home deco lover ή σπιτόγατο. Και το γεγονός ότι είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα από οικολογικό κερί σόγιας, τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά.

Βρες όλα τα αρώματα εδώ




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ