Follow us

TASTY AWARDS 23. Ποια είναι τα αγαπημένα μας εστιατόρια για ψάρι;

MissBloom TEAM
εστιατορια

Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας. Οι επιλογές που έχουμε για φρέσκο ψάρι στην Αθήνα είναι πλέον πολλές και καλές. Στηρίζουμε τα αγαπημένα μας "ψαροεστιατόρια" και τα ψηφίζουμε στα Tasty Awards 23

Κάποια είναι -παραδοσιακά- δίπλα στο κύμα, άλλα στο κέντρο της πόλης και άλλα στις εξοχές των βορείων προαστίων. Ποιος είπε πως η καλή ψαροφαγία συνδυάζεται με το κύμα στο φόντο; Όλα μαγειρεύουν μοναδικά πιάτα που μυρίζουν θάλασσα με αφετηρία τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες. Το γαστρονομικό επίπεδο των ψαροφαγικών εστιατορίων της Αθήνας έχει ανέβει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο.

Πάντα είχαμε πολύ καλές, διαχρονικές επιλογές για ψάρι, εκεί που ίσως υστερούσαμε ήταν στη δημιουργικότητα. Τώρα αυτό αλλάζει. Δίπλα στην ποιότητα των πρώτων υλών οι νέες δημιουργικές ιδέες των μαγείρων αποδεικνύονται εξίσου σημαντικές για το τελικό πιάτο που απολαμβάνουμε, ενώ επιπλέον αναδεικνύουν και καλύτερα τις πρώτες ύλες. Πλέον οι σουπιές μπορεί να συνοδεύονται από ταχίνι, η καρμπονάρα να έχει χέλι και το φιλέτο μαγιάτικο να συνυπάρχει με ποπ κορν κινόας. Σε κάθε περίπτωση αρκει οι γαρίδες Αμβρακικού να είναι εξαιρετικής ποιότητας και να υπάρχει και ένα λαβράκι με σταμναγκάθι.

Ψηφίζουμε εδώ!

ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 23

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ