Follow us

Χριστόφορος Κωνσταντινίδης | "Η μητέρα μου ήταν πιθανό να ήταν στο τρίτο βαγόνι γιατί δεν είχε βγάλει ηλεκτρονικό εισιτήριο… Δεν ξέρουμε όμως…"

Όλα όσα είπε ο πρωταθλητής των κρίκων για τη μητέρα του που έχασε της ζωή της στα Τέμπη.

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Κωνσταντινίδης Instagram

Δηλώσεις στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή "Το Πρωινό" έκανε ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη όπου έχασαν τη ζωη τους 57 άνθρωποι μεταξύ των οποίων και η μητέρα του.

"Πάει, εξαϋλώθηκε" | Συγκλονίζει ο Χρήστος Ζαμπούνης για τον ανιψιό του που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

Ο πρωταθλητής των κρίκων συγκίνησε με τα όσα είπε τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δε θέλει να δει ποτέ ξανά τρένο μα ούτε και να βάλει την κόρη του μέσα σε κάποιο από αυτά. Ο ίδιος υπογράμμισε μάλιστα πως δε μπορεί να θρηνήσει αν δε δικαιωθεί η μητέρα του και όσοι άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους, λέγοντας μάλιστα πως από τύχη δεν ήταν μαζί με τη μητέρα του η 20χρονη αδερφή του.

"Η μητέρα μου ήταν από Λάρισα, εκεί με γέννησε, μετακομίσαμε Θεσσαλονίκη που είναι ο μπαμπάς. Ο παππούς της μητέρας μου δούλευε στα τρένα, αγόρασε σπίτι δίπλα στον σταθμό για να ακούει τα τρένα όταν πήρε σύνταξη. Τώρα δεν θέλω να δω τρένο, φοβάμαι να βάλω το παιδί μου μέσα σε τρένο. Η μητέρα μου ήταν πιθανό να ήταν στο τρίτο βαγόνι γιατί δεν είχε βγάλει ηλεκτρονικό εισιτήριο… Δεν ξέρουμε όμως…. Εντελώς τυχαία δεν ήταν και η μικρή μου αδελφή μαζί, 20 χρονών."

"Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι, όλοι θα πληρώσουν, δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης, είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, Θα πληρώσουν όλοι και αυτοί που είναι τώρα και αυτοί που ήταν κάποτε είναι όλοι υπεύθυνοι. Υπεύθυνοι μπορεί να είναι και κάποιοι συνάδελφοί σας που πήραν επιστολές και δεν τις δημοσίευσαν."

"Παίρνω αυτό το τρένο από παιδάκι, δεν γνωρίζω άνθρωπο που να μην έχει μπει σε αυτό το τρένο. Τόσα χρόνια είναι απόπειρα δολοφονίας που μπαίνουμε σε αυτό το τρένο. Αυτοί που είναι από πάνω έχουν το θράσος και βγαίνουν και μιλάνε που το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να παραιτηθούν."

"Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να θρηνήσω τη μητέρα μου αν δεν δικαιωθεί, όχι μόνο εκείνη όλοι όσοι ήταν στο τρένο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ