Follow us

Ανάλαφρη και ευδιάθετη κάθε μέρα | Πώς βρήκα τη λύση στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας

Μετά από αρκετή έρευνα, βρήκα τον πιο αποτελεσματικό τρόπο καταπολέμησης της δυσκοιλιότητας.

MissBloom TEAM
Ανάλαφρη και ευδιάθετη κάθε μέρα | Πώς βρήκα τη λύση στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας iStock

Το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό ανθρώπων ανά τον κόσμο- και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Ακόμη και αν δεν το έχεις βιώσει εσύ η ίδια, σίγουρα θα γνωρίζεις κάποιο κοντινό σου πρόσωπο που έχει περάσει από αυτή τη φάση, η οποία, ομολογουμένως, καθόλου ευχάριστη δεν είναι. Στην Ελλάδα, μάλιστα, 60% του πληθυσμού έχει αντιμετωπίσει -ακόμη και περιστασιακά- το θέμα της δυσκοιλιότητας, κάτι που επιβεβαιώνει το πόσο συχνό φαινόμενο είναι στη χώρα μας.

Οι λόγοι που το προκαλούν μπορεί να είναι πολλοί, από την διατροφή μέχρι και τον τρόπο ζωής, ωστόσο η λύση για εμένα ήταν μία: το Duphalac. Το ήπιο σιρόπι με την ευχάριστη γεύση που δρα με δύο τρόπους, προκειμένου να καταπολεμήσει τη δυσκοιλιότητα χωρίς μάλιστα να απορροφάται από τον οργανισμό.

Σε πρώτο χρόνο ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα, χαρίζοντας έτσι ένα αίσθημα ευεξίας, ενώ παράλληλα έχει και πρεβιοτική δράση, η οποία βοηθά στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας.

Πριν το δοκιμάσω η καθημερινότητά μου επηρεαζόταν έντονα από τον πόνο και τη δυσφορία, συχνά συμπτώματα της δυσκοιλιότητας, που με απέτρεπαν από το να μπορώ να απολαύσω ξέγνοιαστα τις στιγμές με τους αγαπημένους μου.

Ανάλαφρη και ευδιάθετη κάθε μέρα | Πώς βρήκα τη λύση στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας

Ακόμη όμως και όταν δεν βρίσκομαι στην άνεση του σπιτιού μου, η πιο πρακτική λύση στη δυσκοιλιότητα για εμένα ήρθε και πάλι από την "οικογένεια" του Duphalac.

Ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και οι μετακινήσεις και τα ταξίδια πολλαπλασιάζονται, το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας εντείνεται με την αλλαγή περιβάλλοντος, και έτσι ο τρόπος να το αντιμετωπίσω είναι το Duphafruit, η on-the-go λύση από την Duphalac, ιδανική για τέτοιες περιστάσεις.

Η διακριτική και απόλυτα πρακτική συσκευασία του βοηθά στο να μπορώ να το έχω πάντα μαζί μου, να νιώθω ασφάλεια και να μη χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα άλλο, εκτός από το να χαλαρώσω και να απολαύσω τις διακοπές μου.

DUPH-2023-0018-JUNE23_GR

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ