Follow us

Βόλτα με τα παιδιά στο Kidom Allou! Fun Park | Παίξαμε με το φορτηγό της Playmoκύκλωσης και μάθαμε τα πάντα για την ανακύκλωση

Το φορτηγό θα βρίσκεται εκεί έως την Κυριακή 16 Ιουλίου.

ανακυκλωση

Τα παιδιά αγαπούν τη φύση και μας βάζουν τα γυαλιά όσον αφορά στo ενδιαφέρον τους για την προστασία του πλανήτη μας και την ανακύκλωση. Για αυτό το καλύτερο δώρο που μπορούμε να τους κάνουμε είναι να μάθουμε μαζί τους, παίζοντας μαζί τους σε δράσεις για την ανακύκλωση.

Ο καλοκαιρινός καιρός ήταν η καλύτερη αφορμή για να επισκεφτούμε μαζί με τα παιδιά το Kidom του Allou! Fun Park που φέτος για ακόμα μια φορά με υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης προσφέρει μέσα από τις δράσεις του τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για παιδιά!

Στο Playland του Kidom, έναν καταπράσινο χώρο που υποδέχεται παιδιά κάθε ηλικίας, βρήκαμε το φορτηγό της Playmoκύκλωσης (θα βρίσκεται εκεί έως την Κυριακή 16 Ιουλίου) και γνωρίσαμε τον Σάκη Ανακυκλωσάκη! Παίξαμε γεμίζοντας κάδους ανακύκλωσης, πήγαμε τους παλιούς λαμπτήρες μας, μπαταρίες και παλιές οικιακές συσκευές και κερδίσαμε πολλά αυτοκόλλητα Playmobil και άλμπουμ ζωγραφικής!

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν αφού γεμίζοντας τους κάδους ανακύκλωσης πήραμε μέρος και σε κλήρωση για παιχνίδια από την καινοτόμο σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL που αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο, συνδυάζοντας ιδανικά την υψηλή ποιότητα με την αειοφόρο ανάπτυξη.

Διάβασε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ