Follow us

Καφέ λίπος | Το μυστικό για γρήγορη απώλεια κιλών και οι τροφές που το ενεργοποιούν

Πέντε τροφές που ενεργοποιούν το καφέ λίπος και οδηγούν τον αριθμό της ζυγαριάς σου προς τα κάτω.

MissBloom TEAM
λιπος Istock

Η απώλεια βάρους απαιτεί μία ανασκόπηση και αναπροσαρμογή στην διατροφή σου και στα προϊόντα που βάζεις στο καλάθι σου. Το να επιλέγεις υγιεινές τροφές είτε όταν μαγειρεύεις σπίτι είτε όταν τρως έξω με φίλους είναι ο τρόπος για να δεις τη ζυγαριά σου να κατεβαίνει.

Η επιλογή κατάλληλων τροφών είναι το κλειδί για να αλλάξεις το παιχνίδι με τα κιλά σου. Μάλιστα, κάποιες τροφές ενεργοποιούν το καφέ λίπος και ενισχύουν την ικανότητα του σώματος να καίει θερμίδες.

Υπάρχουν 3 τύποι λίπους στο σώμα: το λευκό, το καφέ και το μπεζ. Το καφέ λίπος αποθηκεύει ενέργεια και καίει αυτήν την ενέργεια για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του σώματός σου. Το καφέ λίπος σε βοηθά να κάψεις θερμίδες δημιουργώντας θερμότητα ακριβώς πριν το σώμα σου αρχίσει να τρέμει (θερμογένεση). Βοηθά επίσης στη ρύθμιση του μεταβολισμού του σακχάρου (γλυκόζης) και του λίπους.

Καφέ λίπος: Το μυστικό για γρήγορη απώλεια κιλών

Καυτερές πιπεριές

Σύμφωνα με έρευνες, η καψαικίνη που συναντάται στις καυτερές πιπεριές αυξάνει την καύση του λίπους και τα επίπεδα ενέργειας, με αποτέλεσμα όχι μόνο την απώλεια βάρους, αλλά και την καύση του κοιλιακού λίπους. Πρόσθεσε στα γεύματα και στις σαλάτες καυτερές πιπεριές, για να λάβεις και εσύ την δραστική ουσία που ενεργοποιεί την καύση λίπους.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ