Follow us

Άγιος Στέφανος | Στο αυτόφωρο ο 87χρονος που έκαιγε ξερά χόρτα

Ο ηλικιωμένος κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση.

αστυνομια iStock

Από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα δικαστεί σήμερα ο 87χρονος που πιάστηκε να καίει ξερά χόρτα στον Άγιο Στέφανο. Στον ίδιο ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση, στην πλημμεληματική του μορφή και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου.

Ο ηλικιωμένος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, κατά την εξέτασή του, δήλωσε ότι ήθελε να καθαρίσει τον χώρο από τα ξερά χόρτα.

"Ήθελε να κάψει τα ξερόχορτα"

"Δεν ήθελε να προκαλέσει εμπρησμό, έβαλε φωτιά για να κάψει τα ξερόχορτα από το οικόπεδο", φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Διονύσου, η 80χρονη σύζυγος του 87χρονου άνδρα που συνελήφθη για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν τον 87χρονο στο σπίτι του και τον προσήγαγαν αρχικά, ενώ στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, βρέθηκε μια νάιλον σακούλα με ένα μπιτόνι πετρέλαιο και κομμάτια υφάσματος.

Ο 87χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε αντιληπτός από έναν 39χρονο κάτοικο της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό σε ξερά χόρτα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Αμέσως ο 39χρονος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και λίγα λεπτά αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ