Follow us

Βρήκαμε τις πιο εργονομικές σχολικές τσάντες για τα παιδιά

LEGO® σακίδια και τρόλεϊ για το σχολείο, υψηλής ποιότητας και άνεσης

MissBloom TEAM
lego

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων έχει ξεκινήσει με τους περισσότερους γονείς να συγκεντρώνουν τα υλικά για τη φετινή σχολική λίστα, να ψωνίζουν καινούρια παγούρια, τετράδια και φυσικά καινούριες σχολικές τσάντες.

Οι γονείς με "πρωτάκια” αναζητάμε υψηλή ποιότητα και άνεση από την τσάντα ώστε να μην επιβαρυνθεί η σπονδυλική στήλη του παιδιού, ενώ οι πιο έμπειροι γονείς θέλουμε μια τσάντα που θα εφαρμόζει καλά στην πλάτη, θα έχει ταμπελάκι ονόματος και θα έχει διάρκεια.

Εμείς ανακαλύψαμε τις σχολικές τσάντες LEGO® που διαθέτουν φαρδείς ιμάντες ώμου, ενισχυμένη πλάτη, ρυθμιζόμενους ιμάντες στήθους και γοφού και εργονομικά σχεδιασμένα πλαίσια πλάτης για υψηλή ποιότητα και άνεση. Με αυτά τα χαρακτηριστικά η πλάτη της σχολικής τσάντας ακολουθεί τη σπονδυλική στήλη του παιδιού χωρίς να την επιβαρύνει.

Όλες οι τσάντες LEGO ® έχουν ανακλαστήρες φωτός σε όλες τις πλευρές τους για να εξασφαλίσουν μέγιστη ασφάλεια στο δρόμο. Είναι, άλλωστε, πολύ σημαντικό το παιδί να είναι ορατό όταν περπατάει ή παίρνει το ποδήλατό του για να πάει στο σχολείο.

Οι σχολικές τσάντες LEGO® είναι φτιαγμένες από υλικά που απωθούν το νερό, έχουν ρυθμιζόμενους ιμάντες στήθους για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, διαθέτουν ταμπελάκι ονόματος για εύκολη ταυτοποίηση, καθώς και ένα μπρελόκ για κλειδιά ή LEGO ® πορτοφολάκια.

Για τα μικρά παιδιά, οι νέες τσάντες- τρόλεϊ δημοτικού είναι ιδανικές, αφού μπορούν χρησιμοποιηθούν τόσο σαν σακίδιο πλάτης, τις μέρες που το παιδί δεν χρειάζεται να κουβαλήσει πολλά βιβλία, όσο και σαν τσάντα τρόλεϊ όταν το βάρος είναι μεγαλύτερο. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό χωρίς PVC και υδατοαπωθητικό υλικό ενώ διαθέτουν ανακλαστήρες και στις τέσσερις πλευρές εξασφαλίζοντας υψηλή ορατότητα στην κυκλοφορία. Έχουν δύο θήκες και είναι διαθέσιμες σε τρία σχέδια!

Διάβασε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ