Follow us

Slow Living για δύο στο σπίτι | Έτσι, μου αρέσει να περνάω τις Κυριακές μου

Το μυστικό για να κάνεις και εσύ τις Κυριακές σου... υπόθεση για δύο.

MissBloom TEAM
Coca Cola Istock

Οι Κυριακές μας. Η μέρα που περιμένω από την αρχή της εβδομάδας. Η καλύτερη ευκαιρία για να πατήσω παύση, να κάνω ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, να αποφορτιστώ. Ησυχία. Δεν ακούγεται κανείς. Καλημέρα.

Αγαπώ τις Κυριακές μας. Για την ελευθερία που αποπνέουν, την άνεση που σιγοντάρουν, την ευκαιρία να οργανώσω ένα αξέχαστο Lunch Date για το αγόρι μου. Σαν την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε – ή έστω τα ραντεβού τελευταίας στιγμής που δοκιμάζουμε σήμερα. Νέες εμπειρίες, νέες αναμνήσεις. Αυτή τη φορά, στο σπίτι μας. Μαζί. Γιατί, οι Κυριακές είναι ξεκάθαρα πιο ωραίες όταν τις μοιράζεσαι.

Μία τρυφερή ιεροτελεστία αγάπης και υπενθύμισης ότι σε αυτό το ταξίδι είμαστε μαζί. Ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις, τις δουλειές τελευταίας στιγμής, τις αναποδιές, τα προβλήματα, καταφέρνουμε πάντα να βρούμε ποιοτικό χρόνο ο ένας για τον άλλον. Ότι σίγουρα οι Κυριακές μας θα έχουν dating διάθεση. Και ρομαντικό χαρακτήρα.

Slow Living για δύο στο σπίτι | Έτσι, μου αρέσει να περνάω τις Κυριακές μου

Πάντα, ετοιμάζω κάτι διαφορετικό. Μπορεί η κουζίνα να μην είναι το αγαπημένο μου δωμάτιο του σπιτιού, όμως, τη συγκεκριμένη ημέρα θα με βρεις εκεί.

Ένα από τα μυστικά μου; Στις Κυριακές μας, οι μπλε οθόνες βγαίνουν από το κάδρο. Μπαίνουν στη σίγαση και απομακρύνονται από το δωμάτιο, στο οποίο βρισκόμαστε κάθε φορά – εντάξει, οι selfies επιτρέπονται. Από το πρωί η μέρα και ο χρόνος είναι στην πράξη δικά μας. Μην ξεχνάς ότι οι αυξημένες ώρες πάνω από το κινητό ή μπροστά από την τηλεόραση μεγιστοποιούν το άγχος και σε στρεσάρουν. Όχι. Αυτό δεν το θέλω στις Κυριακές μας. Αντίθετα, τα πρωινά μας ξεκινούν με ένα Mini Breakfast@Home με μικρές συνταγές απόλαυσης και με τη συνοδεία της αγαπημένης μας μουσικής.

Coca Cola

Το δεύτερο μυστικό επιτυχίας βρίσκεται πάνω στο τραπέζι. Όχι στο Art de la Table που ετοιμάζω σε λίγα λεπτά. Ούτε στο κυρίως που ο Παναγιώτης (σ.σ. το αγόρι μου) απολαμβάνει πριν καν η θερμοκρασία πέσει – ευτυχώς, με περιμένει και λίγο, αλλά στο συνοδευτικό του. Δροσιστική και αναζωογονητική, μία παγωμένη Coca–Cola Zero δεν λείπει πότε από το κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα μας. Η πλούσια γεύση της μας αναζωογονεί, φέρνει στο προσκήνιο μνήμες και σφραγίζει με τον πιο refreshing τρόπο τις Κυριακές μας.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειώσεις την εβδομάδα και να ξεκινήσεις την επόμενη; Δοκίμασε κι εσύ να κάνεις ένα Lunch Date @ Home και να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Μην ξεχάσεις την Coca-Cola. Cheers!

Διάβασε όλα τα άρθρα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr