Follow us

H επέλαση των 90's στα social media : Το "Υearbook AI" trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους celebrities

Η τάση του TikTok που σε μεταμορφώνει με το πάτημα ενός κουμπιού.

MissBloom TEAM
@mairiboo Instagram @mairiboo

Ένα ακόμα trend έχει συνεπάρει τον κόσμο του TikTok. Με τη βοήθεια της εφαρμογής "EPIK" και του AI (Artificial Intelligence), δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να δουν τους εαυτούς τους ως μαθητές στο ετήσιο σχολικό λεύκωμα γνωστό ως "Yearbook" που ήταν καθιερωμένο στα 90's.

Τα βήματα της εφαρμογής είναι απλά. Αφού γίνει η εγκατάσταση της εφαρμογής, επιλέγουμε τις φωτογραφίες που επιθυμούμε να διαμορφώσουμε και στο τέλος είμαστε έτοιμοι να αντικρίσουμε τη 90s εκδοχή μας.

Τα αποτελέσματα μάλιστα είναι τόσο ρεαλιστικά που οι φωτογραφίες μοιάζουν να έχουν βγει από κάποιο προσωπικό μας άλμπουμ και τίποτα δε δείχνει ότι είναι προϊόντα επεξεργασίας.

Η τάση αυτή ξεκίνησε από την Αμερική, αλλά έχει ήδη κατακτήσει και την Ελλάδα. Αγαπημένοι celebrities ενδίδουν στην νέα τάση των social media που έχει προκαλέσει παγκοσμίως φρενίτιδα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram, "Έλα παιδιά ,ότι πρόλαβα ,γιατί έχω ραντεβού με Brandon και Kelly στο Peach Pit💋".

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη

Το μοντέλο με το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, κάνει την εμφάνισή της ως καστανή, με τη βοήθεια του app.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου τόνισε στη λεζάντα πως ούτε εκείνη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο συγκεκριμένο trend.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε πως υπάρχει εξαιρετική ομοιότητα στις φωτογραφίες που προέκυψαν από τη χρήση της εφαρμογής με εκείνες των εφηβικών της χρόνων.

Ιλένια Ουίλιαμς

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι κι εκείνη "θύμα" της νέας εφαρμογής.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη χαρακτήρισε τον εαυτό της ως πρωτοποριακό, καθώς ήταν από τις πρώτες που πόσταραν τις φωτογραφίες του σχολικού λευκώματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ