Follow us

Τhe Sunday Veranda Party | Το δικό μας (άχαστο) ραντεβού

Τα γέλια εναλλάσσονται με προσωπικές εκμυστηρεύσεις σε ένα party που έχουμε ως βασική αρχή να μην αναβάλλεται!

COCA-COLA

Η κυριακάτικη συνάντηση με την καλύτερη φίλη μου είναι ένα από εκείνα τα ραντεβού που φροντίζουμε να μη χάνουμε ποτέ. Η δική μας "ιεροτελεστία" που μας γεμίζει με ανυπομονησία ήδη από τα μέσα της εβδομάδας για το χρόνο και τις στιγμές που θα περάσουμε μαζί.

Τhe Sunday Veranda Party | Το δικό μας (άχαστο) ραντεβού

Σε αυτές τις συναντήσεις, τα γέλια εναλλάσσονται με προσωπικές εκμυστηρεύσεις σε ένα party που έχουμε ως βασική αρχή να μην αναβάλλεται. Όσο ο καιρός ακόμα είναι καλός, τα πάρτι μας γίνονται στις βεράντες των σπιτιών μας, ενώ με τα πρώτα κρύα μεταφερόμαστε μέσα. Καμία σημασία δεν έχει γιατί τα "συστατικά" που κάνουν τις Κυριακές μας μαγικές είναι τα ίδια: διάθεση για κουβέντα και γέλια, λαχταριστό φαγητό και η αγαπημένη μας Coca-Cola Zero!

COCA-COLA

Αυτή την Κυριακή το απόγευμα, το venue μας ήταν η βεράντα της Ραφαέλλας. Η απαλή μουσική έπαιζε στο πικ-απ, τα φωτάκια άναψαν και εμείς ήδη ξεκινήσαμε να στήνουμε το τραπέζι μας, τοποθετώντας τραγανά κριτσίνια και μπαστουνάκια λαχανικών, ξηρούς καρπούς και φρέσκα σάντουιτς που προετοιμάσαμε μαζί. Τις Coca- Cola τις αφήσαμε για το τέλος, για να είναι δροσερές μέχρι να καθίσουμε και μέχρι να έρθουν και τα άλλα κορίτσια.

COCA-COLA

Με το άνοιγμα της πρώτης Coca- Cola (με αυτό τον απολαυστικό ήχο του ανθρακικού) και το καθιερωμένο cheers, το πάρτι ξεκινάει. Λέμε τα πρώτα νέα μας για να μην χάνουμε επεισόδια η μία από τη ζωή της άλλης πριν έρθει και η υπόλοιπη παρέα και ξεκινήσουμε τα τραγούδια και τα γέλια. Στο τέλος πάντα καταλήγουμε να δυναμώνουμε τη μουσική και να χορεύουμε όπως τότε που ήμασταν μικρά παιδιά.

COCA

Έρχεται η επόμενη μέρα και εγώ πάντα πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται πώς γίνεται αυτές οι ώρες με τη φίλη μου να με γέμισαν με τόση ενέργεια και χαρά. Και κάθε φορά που ανοίγω μία δροσερή Coca- Cola μου έρχεται αυτή η αίσθηση ότι κάτι καλό ξεκινά, όπως το πάρτι μας, και ένα χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη μου. Το ίδιο (ορκίζεται!) ότι συμβαίνει και στη Ραφαέλλα.

COCA-COLA

Διάβασε όλα τα άρθρα εδώ.

Φωτογραφίες-Βίντεο: Παναγιώτης Παρίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr