Follow us

Όταν η Τόνια Κούμπα ετοιμάζει το απόλυτο κυριακάτικο τραπέζι!

Η τέλεια μέρα για να ετοιμάσεις την πιο εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

MissBloom TEAM
Τόνια Κούμπα

Η Κυριακή είναι η αγαπημένη μου μέρα! Κάθε εβδομάδα περιμένω για το καθιερωμένο ραντεβού μας. Τα κορίτσια θα έρθουν και θα κάνουμε την ανασκόπηση όσων έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε, αλλά και όσα σχεδιάζουμε... από Δευτέρα.

Όταν η Τόνια Κούμπα ετοιμάζει το απόλυτο κυριακάτικο τραπέζι!

Τι θα φάμε σήμερα όμως; Ακόμα και δεν έχω έμπνευση, θα στηριχτώ στα... best of. Όταν δεν ξέρω τι ακριβώς θα μαγειρέψουμε, πάντα βάζω στα... μεγάλα μέσα, τις αγαπημένες οικογενειακές μας συνταγές. Τρέχω στην κουζίνα και ετοιμάζω ό,τι χρειάζεται ώστε να ξεκινήσω τις συνταγές που έχω μάθει πια απ' έξω μέχρι να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι!

Τόνια Κούμπα

Είπα τραπέζι και θυμήθηκα πως πρέπει να ετοιμάσω και αυτό! Το πήρα απόφαση... Σήμερα θα βγάλω το καινούργιο σερβίτσιο, που πήραμε με τα κορίτσια τις προάλλες και ακόμα δεν έχουμε εγκαινιάσει. Αφού στρώσω το τραπέζι, γεμίζω τα ποτήρια με πάγο και λεμόνι, βγάζω από το ψυγείο την αγαπημένη μας Coca-Cola Zero. Όλα στη θέση τους... Κι όμως κάτι λείπει! Ένα μπουκέτο λουλούδια στο τραπέζι κάνει τα πάντα πιο όμορφα και γλυκά. Ας πιω κι εγώ λίγη Coca-Cola όσο περιμένω τα κορίτσια...

Τόνια Κούμπα

Η πόρτα χτυπά και η ιεροτελεστία της κυριακάτικης συνάντησης στο σπίτι ξεκινά! Μουσική έβαλα; Ας πατήσω play να παίζουν τα αγαπημένα μας. "Είσαι η καλύτερη οικοδέσποινα κάθε Κυριακής" μου λένε, κι εγώ το παίρνω πάνω μου. Coca-Cola για όλους και γρήγορα στο τραπέζι.

Τόνια Κούμπα

Καλή μας όρεξη και στην υγειά μας!


Διάβασε όλα τα άρθρα εδώ.

Φωτογραφίες-Βίντεο: Παναγιώτης Παρίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr