Follow us

Βρήκαμε το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά που αναπτύσσει την ενσυναίσθησή τους

Υπάρχουν παιχνίδια που ενθουσιάζουν τα παιδιά αλλά δεν κρατούν το ενδιαφέρον τους για πολλή ώρα- με αποτέλεσμα να παίζουν για λίγες μέρες και μετά να το παρατάνε- κι υπάρχουν και παιχνίδια που τα αγαπάνε.

MissBloom TEAM
Mamagers

Εάν ψάχνεις για ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο για το παιδί σου και θέλεις να του προσφέρεις ένα παιχνίδι με το οποίο θα απασχολείται για ώρες αλλά ταυτόχρονα θα το βοηθάει να αναπτύξει τις ικανότητές του και την ενσυναίσθησή του, τότε σου βρήκαμε το ιδανικό.

Υπάρχουν παιχνίδια που ενθουσιάζουν τα παιδιά αλλά δεν κρατούν το ενδιαφέρον τους για πολλή ώρα- με αποτέλεσμα να παίζουν για λίγες μέρες και μετά να το παρατάνε- κι υπάρχουν και παιχνίδια που τα αγαπάνε. Γίνονται μέρος της καθημερινότητάς τους, τα φροντίζουν, τα προσέχουν και παίζουν κάθε μέρα μαζί τους. Αυτά τα παιχνίδια βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και τα ενδιαφέροντά τους αλλά και να μάθουν μέσω του παιχνιδιού.

Το Little Live Pets, Mama Surprise! της Giochi Preziosi είναι ένα παιχνίδι που θα λατρέψουν τα παιδιά από 4 ετών. Είναι ένα πρωτότυπο, διαδραστικό παιχνίδι φροντίδας που θα απασχολήσει τα παιδιά για ώρες και ταυτόχρονα θα αναπτύξει την περιβαλλοντική, διαπροσωπική και ενδροπροσωπική νοημοσύνη του.

Δες περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ