Follow us

Ho-Ho-Ho! Πώς γέμισα τον σάκο του Santa με τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά

Όταν διαλέγω δώρα για παιδιά καθώς σκέφτομαι τις εκφράσεις και τα χαμόγελα τη στιγμή που θα ανοίξουν τη σακούλα ή το περιτύλιγμα από αυτό που έχω επιλέξει για εκείνα.

themamagers

Ο τέλειος τρόπος για να μπω στο εορταστικό κλίμα είναι τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Η διαδικασία της επιλογής πραγμάτων που πιστεύω ότι ταιριάζουν ή θα αρέσουν στα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από το έντονο καθημερινό μου πρόγραμμα. Ειδικά όταν διαλέγω δώρα για παιδιά καθώς σκέφτομαι τις εκφράσεις και τα χαμόγελα τη στιγμή που θα ανοίξουν τη σακούλα ή το περιτύλιγμα από αυτό που έχω επιλέξει για εκείνα. Αυτό το διπλό συναίσθημα είναι για μένα το νόημα των των γιορτών.

Πώς όμως επιλέγω το ιδανικό δώρο για το καθένα ενώ δεν έχω άπλετο χρόνο στη διάθεσή μου; Ξεκινάω πηγαίνοντας στο ιδανικό μέρος. Στο The Mall Athens μπορώ να βρω μια ευρεία γκάμα επιλογών για να γεμίσω τον σάκο του Santa. Plus, αυτές τις μέρες έχει φορέσει τα γιορτινά του και σε κάνει να μπεις αμέσως σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Έκανα λοιπόν μια βόλτα στα καταστήματά του για να βρω αυτό που ταιριάζει στα παιδιά των καλύτερών μου φίλων.

Δες περισσότερα στο TheMamagers. gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ