Follow us

Οι καλύτερες ταινίες δράσης για το 2023

Το 2023 έφερε τη δράση στις οθόνες μας, με μερικές φανταστικές επιλογές.

MissBloom TEAM
ταινιες

Παρόλο που το 2022 είχε κάποιες σημαντικές ταινίες δράσης, όπως το Top Gun: Maverick και το RRR, το 2023 συνέχισε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο. Όπως πάντα, το εν λόγω είδος κατέκλυσε τους κινηματογράφους, προσφέροντας μεγαθήρια από franchises, όπως τα Fast & Furious, Mission: Impossible, Indiana Jones και άλλα.

Ο Vin Diesel επανέφερε όλη την οικογένεια μαζί, ο Tom Cruise έπεσε με μοτοσυκλέτα από έναν γκρεμό και ο Harrison Ford αποχαιρέτησε με δάκρυα τον αγαπημένο του ρόλο του ως αρχαιολόγος.

Επιπλέον, είδαμε τον Keanu Reeves να επιστρέφει ως John Wick, συνέχειες σούπερ ηρώων σε αφθονία και τον Michael B. Jordan να σκηνοθετεί τη δική του ταινία Creed, καθώς επέστρεψε ακόμη κι ο Denzel Washington με το Equalizer 3. Σα να μην έφτανε αυτό, μια νέα ταινία Godzilla "τρύπωσε" στο τέλος της χρονιάς και αποδεκάτισε τον ανταγωνισμό στο box office.

Είχαμε ταινίες δράσης λοιπόν σε αφθονία. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες του 2023.

Silent Night

Ένα ανατριχιαστικό θρίλερ που προσθέτει μια μοναδική πινελιά στο είδος, αφού είναι... σιωπηλό. Με εξαιρετικές ερμηνείες και μια αγωνιώδη πλοκή, προσφέρει μια φρέσκια εκδοχή σε ένα κορεσμένο είδος, από τον μετρ, John Woo.

Extraction 2

Γεμάτο δράση και αδρεναλίνη, αυτό το sequel ανεβάζει την ένταση της πρώτης ταινίας σε νέα ύψη. Ο Chris Hemsworth επιστρέφει για άλλη μια περιπέτεια υψηλών οκτανίων, υποσχόμενος εντυπωσιακά stunts και μια συναρπαστική ιστορία.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Οι αγαπημένες χελώνες επιστρέφουν σε αυτό το γεμάτο δράση υπερθέαμα. Με εκθαμβωτικό CGI, φανταστικές χορογραφίες με πολεμικές τέχνες και γερή δόση χιούμορ, είναι μια νοσταλγική και συναρπαστική βόλτα για τους fans όλων των ηλικιών.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ