Follow us

Ετοιμάζει νέο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας; - Ναι, απαντά στο Βήμα της Κυριακής ο Αντώνης Καρακούσης

Ο Αντώνης Καρακούσης επιμένει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει νέο κόμμα

MissBloom TEAM
τσιπρας Eurokinissi

Ετοιμάζει νέο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας, αφού το πείραμα Κασσελάκη οδηγεί στην εξαέρωση του ΣΥΡΙΖΑ; Ναι απαντά ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής του Βήματος της Κυριακής Αντώνης Καρακούσης, που έγραψε σχετικά στην εφημερίδα την Κυριακή.

Όπως σημείωσε στο ρεπορτάζ- ανάλυσή του ο κ. Καρακούσης, ο "πρώην πρωθυπουργός φέρεται να ετοιμάζει νέο σχήμα, εφόσον οι ευρωεκλογές δείξουν ότι η αντιπολίτευση βρίσκεται σε αδιέξοδο" και προσθέτει ότι η "εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη απεδείχθη, αν μη τι άλλο, άγονη πολιτικά και ιδεολογικά προβληματική, ανίκανη εν πολλοίς να δημιουργήσει συνθήκες δυναμικής επανάκαμψης", ενώ και το νέο σχήμα Χαρίτση- Αχτσιόγλου "δεν φαίνεται να αποδίδει τα αναμενόμενα από τους ηγήτορες της προσπάθειας."

Ο Αντώνης Καρακούσης γράφει ακόμα ότι οι ευρωεκλογές αναμένεται να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία Μητσοτάκη και έτσι "ο άλλοτε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει συστηματικά και οργανωμένα την επιστροφή του. Οι συνομιλητές και οι στενότεροι των συνεργατών του δεν κρύβονται πια.

Τα ευρωπαϊκά ταξίδια και οι συνεχείς επαφές του δεν έχουν άλλον σκοπό παρά τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για κάτι καινούργιο και συνάμα δυναμικό και ικανό να προσπεράσει τον νεοδημοκρατικό μονόδρομο."

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ