Follow us

Abercrombie & Fitch | Τo FBI ερευνά τον πρώην CEO για συστηματική σεξουαλική κακοποίηση ανδρών

Οι πρώτες πληροφορίες από τις έρευνες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Jeffries να αποτελούσε μέλος ενός ευρύτερου κυκλώματος, όπως αναφέρει το BBC.

MissBloom TEAM
abercrombie Screenshot Of Netflix

Ένα νέο σκάνδαλο μόλις ξέσπασε στον χώρο της μόδας, φέρνοντας στο προσκήνιο ένα χαρακτηριστικό που καθόλου δεν ταιριάζει στον απελευθερωτικό της χαρακτήρα. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και CEO της Abercrombie & Fitch φέρεται να ερευνάται από το FBI για φερόμενα σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο Mike Jeffries και ο συνεργάτης του Matthew Smith ερευνώνται από ομοσπονδιακές υπηρεσίες μετά από καταγγελίες ότι εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά και κακοποιούσαν νεαρούς άνδρες σε πάρτι που διοργάνωναν στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, όπως μετέδωσε πρώτο το BBC News.

Το FBI και το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ με την ανατολική περιφέρεια της Νέας Υόρκης φέρονται να ανακρίνουν μάρτυρες και να εκδίδουν κλήσεις στο πλαίσιο της έρευνάς τους. Εκπρόσωποι του FBI και του γραφείου του εισαγγελέα των ΗΠΑ αρνήθηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα, κάτι που δεν εμπόδισε δημοσιογράφους ξένων μέσων να ανακαλύψουν νέες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ