Follow us

"Αν είσαι όρθιος, κάθισε" | Τα λόγια της Έλενας Ακρίτα για το viral σχόλιο του Άκη Παυλόπουλου

"Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που να λέει, γιατί τα αδέλφια, μεταξύ τους, αν αυτό νιώθουν, να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις;"

MissBloom TEAM
Έλενα Ακρίτα NDP

Μία εκ των συζητήσεων των ημερών είναι αναμφισβήτητα και το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομοφύλων. Όπως είναι φυσικό, οι απόψεις στην ελληνική τηλεόραση και τα social media πάνε κι έρχονται, με τις περισσότερες να διακατέχονται από υπερβολή και παραπληροφόρηση.

Μετά από πολλές ημέρες και αμέτρητες απόψεις και όλα όσα έχουμε ακούσει, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να τα μεταβολίσουμε και να τα συνειδητοποιήσουμε, έρχεται και ένα από τα πιο άκυρα σχόλια από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ , Άκη Παυλόπουλο. Σε συζήτηση με τον Θάνο Πλεύρη και την Ιωάννα Μάνδρου σχετικά με το νομοσχέδιο, ο κος. Παυλόπουλος αποφάσισε να "πετάξει" την εξής επική ατάκα: "Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που να λέει, γιατί τα αδέλφια, μεταξύ τους, αν αυτό νιώθουν, να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις;" αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος με τους συνομιλητές του να μένουν άφωνοι.

"Αν είσαι όρθιος, κάθισε" | Τα λόγια της Έλενας Ακρίτα για το viral σχόλιο του Άκη Παυλόπουλου

Σήμερα, η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε να κάνει ένα απλό και κατανοητό σχόλιο σχετικά με την ατάκα του Άκη Παυλόπουλου, το οποίο φανερώνει αγανάκτηση και απελπισία: "Αν είσαι όρθιος, κάθισε. O Άκης Παυλοπουλος στον ΣΚΑΙ αναρωτιέται αν ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών ανοίξει το δρόμο και στα αδέλφια να συνάπτουν σχέσεις και να παντρεύονται. Δημοσιογράφος είναι αυτός. Και πληρώνεται για τις κοτρώνες που αμολάει".

Τα είπες όλα Έλενα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ