Follow us

Μυρτώ Καλογεροπούλου | H ambassador της Under Armour ποζάρει στο SHAPE με τα αγαπημένα της outfits

Η fitness & wellness coach Μυρτώ Καλογεροπούλου μοιράζεται τις πιο σημαντικές διαδρομές της ζωής της.

καλογεροπουλου

Ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα γεμάτο online coaching, retreats και long runs, η Μυρτώ Καλογεροπούλου, μία από τις καλύτερες fitness & wellness coaches της γενιάς της, φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο ever, στο SHAPE Φεβρουαρίου- και ναι, είναι απλά υπέροχη inside out!

Το ραντεβού για τη φωτογράφιση είχε δοθεί ένα Σάββατο μεσημέρι, στο studio του Κοσμά Κουμιανού στο Νέο Ηράκλειο. Η Μυρτώ κατέφτασε στην ώρα της, συνεργάστηκε άψογα με όλο το crew και γέλασε με την καρδιά της (ήμασταν όλοι σε τέλειο mood)! Από τα πρώτα κιόλας κλικ μπροστά στα φώτα η Μυρτώ άρχισε να χαλαρώνει και να αφήνεται στη δημιουργική διαδικασία της πρώτης της cover φωτογράφισης! Εξάλλου ένιωθε σούπερ confident με τα Under Armour outfits που φορούσε και υποστήριζε άψογα τόσο με το γυμνασμένο κορμί της όσο και με τη δυναμική ιδιοσυγκρασία της.

Λίγες ώρες μετά, μεταφερόμαστε στα γραφεία του Shape για τη συνέντευξη μέσα από την οποία ανακάλυψα το mindset ενός κοριτσιού που δεν σταματά να εξελίσσεται, να μαθαίνει και... να τρέχει!

Η μεγάλη σου αγάπη είναι το τρέξιμο. Πες μας κάποιες σημαντικές διακρίσεις σου αλλά και κάποιες στιγμές που έγραψαν μέσα σου.

Καταρχάς, ξεκίνησα το τρέξιμο εντελώς αστεία. Γνώρισα έναν άνθρωπο που έτρεχε, με ενέπνευσε και είπα να το δοκιμάσω. Άρχισα κάνοντας 3, 4, 5 χιλιόμετρα και στην πορεία τα 5 έγιναν 10, πήρα προπονητή -γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέτρια-, ξεκίνησα να τρέχω και εστίασα στους ορεινούς μαραθωνίους.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ