Follow us

Miley Cyrus | Τι τρώει και διατηρείται σε τέλεια φόρμα;

Η 31χρονη τραγουδίστρια Miley Cyrus, δύο φορές νικήτρια Grammy, ακούει το σώμα της και το τροφοδοτεί με τη σωστή ενέργεια!

MissBloom TEAM
miley instagram/@mileycyrus

Το τραγούδι της "Flowers" έσπασε το ρεκόρ του Spotify, έχει ασφαλίσει τη γλώσσα της, ζωτικής σημασίας για τη δουλειά της, για 1,1 εκατομμύρια δολάρια, λατρεύει τα ζώα, και από vegan πήρε την απόφαση να την εγκαταλείψει όταν επιβαρύνθηκε η υγεία της και ένιωθε ότι ήταν "υποσιτισμένη" και "στραγγισμένη από ενέργεια" και να ακολουθήσει μια λιγότερη ακραία διατροφή.

Αν υπάρχει κάτι που οι θαυμαστές της μπορούν να συσχετίσουν με την πρώην βασίλισσα των εφήβων και νυν διεθνή σούπερ σταρ Miley Cyrus, αυτό είναι η υψηλή ενέργειά της. Ως pop ερμηνεύτρια και θρύλος της απόλυτης φυσικής κατάστασης (είναι δεινή λάτρης του καγιάκ, της πεζοπορίας και της ashtanga γιόγκα) η Miley ενδιαφέρεται για τις διατροφικές της συνήθειες προκειμένου να διατηρήσει τους στόχους της.

Η Miley έχει μιλήσει ανοιχτά σε διάφορα περιοδικά όπως τa αμερικάνικα SHAPE και Womenshealth καθώς σε τηλεοπτικές εκπομπές για όλα όσα την κρατούν έτοιμη για κάθε περίσταση.

Συγκεντρώσαμε όλα όσα γνωρίζουμε για το πώς η Miley διατηρεί τη φυσική της κατάσταση αλλά και τη νηφαλιότητά της (επειδή στο παρελθόν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ).

1. Η Μiley λατρεύει τα "πράσινα"

Λάτρης των ζώων (έχει 2 πόνι, 7 σκύλους, 3 γάτες και 1 γουρούνι!) η Miley ακολουθούσε από το 2014 μια vegan διατροφή. Μάλιστα ήταν περήφανη υποστηρικτής της Plant Based διατροφής και τιμήθηκε στο Εθνικό Συνέδριο για τα Δικαιώματα των Ζώων με το Celebrity Advocate Award αλλά και για το γεγονός ότι η ίδια κάνει στην καθημερινότητά της αυτό που υποστηρίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ