Follow us

Με μια "ευγενική υπενθύμιση" για το περιβάλλον η επίδειξη της Stella McCartney στο Παρίσι

MissBloom TEAM
stella mccartney

Η Stella McCartney υποδέχθηκε το κοινό της σε ένα τεράστιο θερμοκήπιο σε πάρκο του Παρισιού, όπου παρουσίασε τη συλλογή της για τον επόμενο χειμώνα, ρούχα φτιαγμένα από ανακυκλωμένο μαλλί, νάιλον, βαμβάκι και πολυεστέρα, υπό το λαμπερό φως του ήλιου.

Εικόνες παγόβουνων που λιώνουν προβάλλονταν σε οθόνες την ώρα που η φωνή της ηθοποιού Olivia Colman ακουγόταν μαζί με τη μουσική επένδυση, αναπαριστώντας τη Μητέρα Γη και θέτοντας το ερώτημα: "τι θα μείνει από εμένα, έπειτα από εσένα;".

Μοντέλα περπατούσαν αποφασιστικά κατά μήκος της πασαρέλας, παρουσιάζοντας άνετα κοστούμια με έντονους ώμους και χαμηλοκάβαλα παντελόνια, μεταξωτά φορέματα κομμένα ασύμμετρα, καπαρντίνες με εφέ δέρματος που είχαν φτιαχτεί από υλικό με βάση το μήλο και τεράστια παλτό - κάπες με μάλλινα πατσγουόρκ.

Μετά την επίδειξη, η McCartney πόζαρε στο πλευρό προσκεκλημένων της, μεταξύ άλλων του πατέρα της Paul McCartney και του Ringo Starr, του μοντέλου Paris Jackson και της ηθοποιού Charlotte Rampling, προτού χαιρετίσει τους δημοσιογράφους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ