Follow us

Η κατάρα της πιο διάσημης selfie όλων των εποχών | Τι συνέβη στους stars που πόζαραν;

10 χρόνια μετά, κάποιοι μετά βίας υπάρχουν στον χώρο του κινηματογράφου.

MissBloom TEAM
Selfie Oscars

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την – ίσως – πιο iconic στιγμή, τουλάχιστον της τελευταίας 50ετίας, στην ιστορία των βραβείων Oscar. Είναι η στιγμή που η τότε παρουσιάστρια Ellen DeGeneres (σ.σ στην απονομή του 2014) παίρνει το κινητό της, βάζει μερικούς από τους διασημότερους ανθρώπους να ποζάρουν και δημιουργεί μία θρυλική στιγμή που φυσικά μνημονεύεται ακόμα και σήμερα.

Και ενώ τα χαμόγελα ήταν πλατιά και τα share εκατομμύρια, 10 χρόνια μετά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία κουβαλάει κάποιου είδους... κατάρας. Ο λόγος; Ας εξετάσουμε μεμονωμενα στους stars.

Oscars | Οι θρυλικές στιγμές που έμειναν στην ιστορία των βραβείων

O Brad Pitt και η Angelina Jolie δύο χρόνια μετά ανακοινώνουν τον χωρισμό τους, ενώ ακόμα και σήμερα τα δικαστήρια ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, δίνουν και παίρνουν. Η ζωή και κατ' επέκταση η καριέρα του Kevin Spacey καταστρέφονται, έπειτα από καταγγελία του ηθοποιού Anthony Rapp για σεξουαλική παρενόχληση, όταν εκείνος ήταν ακόμα ανήλικος. Το σκάνδαλο έλαβε τεράστια δημοσιότητα, ο Spacey απολύθηκε από την παραγωγή του House of Cards ενώ όλο και περισσότερες καταγελίες έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Τελικά, τον Ιούλιο του 2023 αθωώθηκε!

Η κατάρα της πιο διάσημης selfie όλων των εποχών | Τι συνέβη στους stars που πόζαραν;

Συνεχίζουμε με τον Bradley Cooper ο οποίος χώρισε επίσης, από την Irina Shayk, βέβαια με δικό του φταίξιμο – μάλλον – μιας και το τρίτο πρόσωπο της σχέσης ήταν η Lady Gaga, ενώ μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να τιμηθεί με το χρυσό αγαλματίδιο, παρά τις αρκετές υποψηφιότητές του.

Bradley - Irina

Ο Channing Tatum επίσης χώρισε από τη σύζυγό του Jenna Dewan αν και η μοίρα του φέρθηκε μάλλον καλά καθώς πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον Zoe Kravitz. Χωρισμός και για τη Meryl Streep έπειτα από 45 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό της το 2017.

Αλώβητη από όλο αυτό βγήκε η Jennifer Lawrence, η οποία συνέχισε τις επιτυχίες, παντρεύτηκε και έγινε μητέρα, αλλά και η Lupita Nyong'o την οποία προσφάτως είδαμε να φιλιέται με το forever crush μας Joshua Jackson. Σε καλή κατάσταση διατηρήθηκε και η Julia Roberts, όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ενώ ο Jared Leto σημείωσε μερικές από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της καριέρας του, με αποκορύφωμα το "Suicide Squad”. Ας μην ξεχνάμε φυσικά, την κατρακύλα της DeGeneres, η οποία πλέον είναι γνωστή ως το "πιο κακό άτομο του κόσμου”, τίτλο που τον αξίζει και με το παραπάνω.

Jared Leto


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ