Follow us

Emma Stone | Οι 5 τρόποι που την κρατούν σε τέλεια φόρμα

Η 35χρονη Emma Stone δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Α΄ Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου, ακολουθεί καθαρή διατροφή και κάνει full body προπονήσεις.

MissBloom TEAM
stone

Η Emma Stone είναι μια από τις πιο αγαπημένες και εμβληματικές ηθοποιούς όλων των εποχών. Ξεκίνησε την καριέρα της ως πρωταγωνίστρια σε ρόλους όπως το Superbad, το Zombieland και το Easy A, που κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα.

Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε σε πιο σοβαρούς ρόλους όπως το The Help και το Birdman, με το τελευταίο να της χαρίζει υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ κέρδισε το πρώτο της Oscar το 2017 για την επιτυχημένη μιούζικαλ ταινία La La Land.

Η 35χρονη Emma Stone βραβεύτηκε με Όσκαρ Α΄ Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου, στα 96α Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου λόγω της φανταστικής ερμηνείας της ως Bella Baxter στο "Poor Things” του Γιώργο Λάνθιμου.

Πώς κρατιέται σε φόρμα η Emma Stone;

1. Κάνει full body προπονήσεις

Ο προπονητής της, Jason Walsh, μίλησε στο ELLE και ανάφερε ότι έβαλε τη Stone να κάνει πολλές full body προπονήσεις. "Έκανε sled-pushing and pulling, άρσεις θανάτου και squats με ένα πόδι. Οι άρσεις θανάτου είναι εξαιρετικές για τη συνολική δύναμη του σώματος και τα squat με ένα πόδι γιατί είναι μια προπόνηση για όλο το σώμα, που χρησιμοποιεί κάθε μυ του σώματος. Καταπονεί το σώμα από τα χέρια μέχρι τα πόδια. Και είναι επίσης μονομερής (ασκήσεις που εκτελούνται με το ένα χέρι ή με το ένα πόδι, δηλαδή το αντίθετο των διμερών ασκήσεων) οπότε συνήθως υπάρχει μόνο ένα πόδι στο έδαφος κάθε φορά, οπότε είναι απλώς ένας πολύ καλός τρόπος για να προκαλέσεις όλο το σώμα".

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ