Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 4/4

Νέοι Χονγκ Σανγκ-σου και Ava DuVernay αλλά και ένα horror πρίκουελ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινια «Λεσβία»

Νέοι Χονγκ Σανγκ-σου και Ava DuVernay αλλά και ένα horror πρίκουελ προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Μέσα στη Μέρα

Ποιητική φέτα ζωής από τον Νοτιοκορεάτη Χονγκ Σανγκ-σου. Με φόντο τη Σεούλ, λαμβάνουν χώρα δύο εναλλασσόμενες συζητήσεις. Από τη μία, μια συνάντηση ανάμεσα σε μία ηθοποιό και έναν ερασιτέχνη. Από την άλλη, ένας παλιός ποιητής που φιλοξενεί ένα θαυμαστή του. Καθώς οι δύο διασημότητες αποφεύγουν περίτεχνα τις υπαρξιακές ερωτήσεις των καλεσμένων, αποσπώντας την προσοχή με τρώγοντας, πίνοντας, παίζοντας και τραγουδώντας, δεν καταφέρνουν να μην έρθουν αντιμέτωποι με όσα απωθημένα τρώνε τα σωθικά τους.

Χορεύοντας με τον Beckett

Βιογραφία του διάσημου θεατρικού συγγραφέα από τον οσκαρικό James Mars. Μια ιδιοσυγκρασιακή απόδοση της ζωής του Ιρλανδού δημιουργού Samuel Beckett, διάσημου χάρη σε έργα όπως τα "Περιμένοντας τον Γκοντό" και "Τέλος Παιχνιδιού", η οποία πραγματοποιείται υπό το πρίσμα των σφαλμάτων και των προσωπικών σχέσεων που τον στιγμάτισαν.

Καταγωγή

Η Ava DuVernay ("Selma") εξερευνά διαφορετικά συστήματα καταπίεσης ανά τον κόσμο. Μια δημοσιογράφος που εξετάζει τις σκοτεινές επιπτώσεις του φαινομένου της κοινωνικής κάστας σε παγκόσμιο επίπεδο, βιώνει μια ανυπολόγιστη προσωπική απώλεια που της αποκαλύπτει την ομορφιά της ανθρώπινης αντοχής.

Ο Πρώτος Οιωνός

Πρίκουελ της εμβληματικής ταινίας τρόμου "Προφητεία" (1976). Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού.

Κόναν η Βάρβαρη

Υπερρεαλιστική περιπέτεια από τον εικονοκλάστη Bertrand Mandico. Σε έναν αλλόκοσμο τόπο παρακολουθούμε τις διαφορετικές μετενσαρκώσεις της Κόναν, μιας αιμοδιψούς Αμαζόνας που ζει μεταξύ ανθρώπουν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Τα βιώματά της, άλλοτε βίαια και άλλοτα σεξουαλικά φορτισμένα, εναλλάσσονται μεταξύ παρόρμησης, μύθου και φαντασίας, σε ένα πραγματικό φεστιβάλ πανηδονισμού που σοκάρει τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ