Follow us

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

MissBloom TEAM
ταινια «Εμφύλιος Πόλεμος»

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Εμφύλιος Πόλεμος

Δυστοπικό sci-fi από τον Alex Garland ("Από Μηχανής"). Ένας από τους πλέον οξυδερκείς σκηνοθέτες – σεναριογράφους των τελευταίων δεκαετιών, ο Alex Garland ("Από Μηχανής", "28 Μέρες Μετά", "Αφανισμός"), υπογράφει ένα περιπετειώδες road movie που τοποθετείται σε ένα μέλλον όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο. Σε αυτό το κλίμα, μια φωτορεπόρτερ (Kirsten Dunst) μαζί με μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων, αποφασίζουν να διασχίσουν τη χώρα σε μια απόπειρα να πάρουν συνέντευξη από τον πρόεδρο, ο οποίος βρίσκεται σε έναν υπό πολιορκία Λευκό Οίκο. Εκτός από την Dunst, στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι Wagner Moura ("Narcos") και η Cailee Spaeny ("Priscilla").

Η Αρπαγή

Γαλλικό ατμοσφαιρικό δράμα. Μια αφοσιωμένη στη δουλειά της μαία, φτάνει στα άκρα στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα, όταν παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί τον πρόσφατο χωρισμό της, την είδηση της εγκυμοσύνης της κολλητής της και την ένταση ενός απροσδόκητου one night stand.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Η ερωτική επιστροφή της Κατρίν Μπρεγιά ("Romance"). Ατρόμητη σκηνοθέτρια που δε φοβάται τις προκλήσεις, η Γαλλίδα σκηνοθέτρια έχει φτιάξει το όνομά της χάρη σε φιλμ τολμηρού ερωτισμού που διατυπώνουν περίπλοκα όσο και σεξουαλικά φορτισμένα ηθικά διλήμματα. Από το παραπάνω δίπολο δε ξεφεύγει η νέα ταινία της με τίτλο "Το Περασμένο Καλοκαίρι", όπου η Léa Dreger υποδύεται μια εύπορη δικηγόρο που συνάπτει παράνομη σχέση με τον 17χρονο γιο, από προηγούμενο γάμο, του συζύγου της.

Σπίθα στη Θάλασσα

Φεστιβαλικό, νεανικό υπαρξιακό δράμα από το Βέλγιο. Ένας ψαράς χάνει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τη ζωή του στη Βόρεια Θάλασσα. Σιωπηλά, η τοπική κοινότητα είναι πεπεισμένη πως ευθύνεται ο ίδιος για την τύχη του, καθώς στη βάρκα επέβαιναν δύο επιπλέον άτομα. Κόντρα σε όλους, η κόρη του αδικοχαμένου άντρα είναι αποφασισμένη να αποδείξει πως ο θάνατος του πατέρα της δεν ήταν τυχαίος, αλλά αποτέλεσμα μιας επίθεσης ενός άγνωστου πλάσματος που μόνο εκείνη μπορεί να δει.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ