Follow us

Olvos Koufonisia | Ένας παράδεισος άνεσης και κυκλαδίτικης φινέτσας στο πιο μαγικό νησί του Αιγαίου

Ο προσωπικός μου παράδεισος ακούει στο όνομα Olvos Koufonisia.

MissBloom TEAM
Άνω Κουφονήσι iStock

Αν μία φωνή μου έλεγε να κλείσω τα μάτια και να μεταφερθώ στο μέρος που θεωρώ επίγειο παράδεισο, αυτό θα ήταν αδιαμφισβήτητα τα Κουφονήσια. Το διαμάντι των μικρών Κυκλάδων είναι ένας ονειρεμένος συνδυασμός υπέροχων νερών και καταπληκτικών γεύσεων που συνδυάζονται με τον νεανικό – και όχι μόνο – παλμό της Χώρας. Με λίγα λόγια τα Κουφονήσια είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός, κι εγώ πολύ τυχερή που έχω καταφέρει να τα επισκεφθώ αρκετές φορές μέχρι σήμερα.

Olvos Koufonisia | Ένας παράδεισος άνεσης και κυκλαδίτικης φινέτσας στο πιο μαγικό νησί του Αιγαίου

Και κάπου εκεί στη Χώρα, 90 μόλις μέτρα από τη σμαραγδένια παραλία, δεσπόζει το Olvos Koufonisia, ένα πολυτελές συγκρότημα 55 ανακαινισμένων δωματίων που προσφέρουν όλες τις ανέσεις και αποτελούν ιδανικό προορισμό, τόσο για παρέες όσο και οικογένειες.

Olvos
Olvos

Αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά του κοντινού νησιού Κέρος, ενός από τα πρώτα θαλάσσια καταφύγια του κόσμου και ένα ακμάζον κέντρο παραγωγής μετάλλων κατά την πρώιμη Εποχή του Χαλκού

Με έμπνευση από την αρχαία ελληνική λέξη, "όλβος” που σημαίνει ευμάρεια – ευδαιμονία, η Olvos Collection, δημιούργημα της SWOT Hospitality , είναι εδώ και χρόνια συνώνυμο της άνεσης, της πολυτέλειας και του αγαπημένου κυκλαδίτικου καλοκαιριού.

Olvos
Olvos

Στο Olvos Koufonisia, το καλοκαίρι είναι γιορτή και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δραστηριότητες κοντά στη φύση και τον καθαρό αέρα. Μαθήματα yoga και pilates, κολύμπι στη μεγαλοπρεπή πισίνα, πεζοπορία, ποδηλατάδα αλλά και κοντινά τουρ με γιοτ στο Κάτω Κουφονήσι και την Κέρο.

Olvos

Στο κεντρικό εστιατόριο Marma θα βρείτε ένα γευστικό μενού που έχει επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης, που κυριαρχείται από μεσογειακά πιάτα τα οποία ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Olvos

Στοιχεία επικοινωνίας Website: www.olvoskoufonsia.com

E-mail: reservations@olvoskoufonisia.com

Phone: +30 2285074067

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr