
Το τουρλού ή αλλιώς το αγαπημένο μπριάμ της κατσαρόλας είναι το φαγητό που φτιάχνεται με ό,τι περίσσεψε από τον μπαξέ, αλλά καταλήγει κάθε φορά να κλέβει την παράσταση. Κολοκύθια, μελιτζάνες, καρότα, πιπεριές, ντομάτες και πατάτες σιγομαγειρεύονται μαζί σε μια πεντανόστιμη σάλτσα από ντομάτα και ελαιόλαδο, με μπόλικη αγάπη και ακόμα περισσότερα μυρωδικά.
Η διατροφολόγος Φωτεινού Εμμανουέλα (efdiatrofin.gr) προτείνει μια εκδοχή κλασική μεν, αλλά προσεγμένη στη λεπτομέρεια, χωρίς περιττά υλικά, χωρίς περίπλοκες παρασκευές. Το αποτέλεσμα; Ένα ελαφρύ, υγιεινό και χορταστικό φαγητό που ταιριάζει τόσο στο καθημερινό τραπέζι όσο και στα κυριακάτικα "μαμαδίστικα" γεύματα. Συνοδεύεται ιδανικά με λίγο ανθότυρο και φρέσκο ψωμί.
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr